De Denisa Macovei,

Liniștită de faptul că produsele cosmetice pe care le deține sunt 100% naturale și nu sunt testate pe animale, Amalia Enache nu are nici o teamă atunci când Alma dă iama în trusa ei de make-up și începe să se aranjeze cum știe mai bine.

„Pentru că vrea asta și pentru că are acces la toate produsele mele de make-up, pentru că mi se pare că e o exprimare a feminității ei și nu mi se pare ceva de interzis, o las, apoi o șterg, să nu rămână machiată. A vrut și parfum, și atunci i-am luat unul special pentru copii, care îmi place și mie și este foarte sigur. E, de fapt, un parfum pentru bebeluși, miroase a bebeluș, a curat”, ne-a declarat mărturisit vedeta PRO TV.

Mai mult, atunci când micuța dorește, o lasă chiar să-i ia și pantofii cu toc: „Are aproape 3 ani și merge perfect pe tocuri fără ajutor, dintr-un capăt în altul, cu absolut toți pantofii mei. Mie mi se pare că e o explorare a zonei de feminitate și o las”.

«Eu am crescut într-un fel foarte interesant pentru vremurile alea»

Modul în care a decis să-și crească fiica are la bază și relația extrem de apropiată pe care a avut-o cu părinții ei. Amalia a avut tot sprijinul familie în absolut tot și-a dorit. „Eu am avut părinți care, dacă îmi doream ceva, un parfum, de exemplu, luau un credit, la CAR, numai să aibă fata de liceu parfum! A fost foarte onestă relația mea cu părinții. Eu am crescut într-un fel foarte interesant pentru vremurile alea. Aveam o sumă săptămânal alocată, cu care puteam să fac orice, puteam să cheltuiesc banii sau să-i strâng. De pildă, la majorat m-au pus să aleg dacă vreau să dau petrecere sau vreau să fac altceva și eu am vrut să plec la mare. Am crescut într-o familie în care adolescența a fost foarte bine înțeleasă și primită”, ne-a spus Amalia.

VIDEO: Robert Hanciarec

Citeşte şi:

Vali Crăciunescu a debutat ca acordeonist la 13 ani! “De emoție, am cântat groaznic. Am luat locul 3”

Cutremur de 6,8 în estul Turciei. 15 morți și sute de răniți, mai multe clădiri s-au prăbușit. Marius Șumudică: „Nu mi s-a mai întâmplat niciodată așa ceva!”
GSP.RO

Cutremur de 6,8 în estul Turciei. 15 morți și sute de răniți, mai multe clădiri s-au prăbușit. Marius Șumudică: „Nu mi s-a mai întâmplat niciodată așa ceva!”

Horoscop 25 ianuarie 2020. Vărsătorii au parte de o zi specială
HOROSCOP

Horoscop 25 ianuarie 2020. Vărsătorii au parte de o zi specială