De Denisa Macovei,

Liniștită de faptul că produsele cosmetice pe care le deține sunt 100% naturale și nu sunt testate pe animale, Amalia Enache nu are nici o teamă atunci când Alma dă iama în trusa ei de make-up și începe să se aranjeze cum știe mai bine.

„Pentru că vrea asta și pentru că are acces la toate produsele mele de make-up, pentru că mi se pare că e o exprimare a feminității ei și nu mi se pare ceva de interzis, o las, apoi o șterg, să nu rămână machiată. A vrut și parfum, și atunci i-am luat unul special pentru copii, care îmi place și mie și este foarte sigur. E, de fapt, un parfum pentru bebeluși, miroase a bebeluș, a curat”, ne-a declarat mărturisit vedeta PRO TV.

Mai mult, atunci când micuța dorește, o lasă chiar să-i ia și pantofii cu toc: „Are aproape 3 ani și merge perfect pe tocuri fără ajutor, dintr-un capăt în altul, cu absolut toți pantofii mei. Mie mi se pare că e o explorare a zonei de feminitate și o las”.

«Eu am crescut într-un fel foarte interesant pentru vremurile alea»

Modul în care a decis să-și crească fiica are la bază și relația extrem de apropiată pe care a avut-o cu părinții ei. Amalia a avut tot sprijinul familie în absolut tot și-a dorit. „Eu am avut părinți care, dacă îmi doream ceva, un parfum, de exemplu, luau un credit, la CAR, numai să aibă fata de liceu parfum! A fost foarte onestă relația mea cu părinții. Eu am crescut într-un fel foarte interesant pentru vremurile alea. Aveam o sumă săptămânal alocată, cu care puteam să fac orice, puteam să cheltuiesc banii sau să-i strâng. De pildă, la majorat m-au pus să aleg dacă vreau să dau petrecere sau vreau să fac altceva și eu am vrut să plec la mare. Am crescut într-o familie în care adolescența a fost foarte bine înțeleasă și primită”, ne-a spus Amalia.

VIDEO: Robert Hanciarec

Citeşte şi:

Vali Crăciunescu a debutat ca acordeonist la 13 ani! “De emoție, am cântat groaznic. Am luat locul 3”

Gigi Becali își răsfață fetele în stil mare. Fiica patronului de la FCSB conduce un bolid de 200.000 de euro
GSP.RO

Gigi Becali își răsfață fetele în stil mare. Fiica patronului de la FCSB conduce un bolid de 200.000 de euro

Horoscop 20 septembrie 2019. Berbecii se află la finalul unui drum
HOROSCOP

Horoscop 20 septembrie 2019. Berbecii se află la finalul unui drum