Mergi direct la conținut »
Amănuntul neștiut despre Corina Chiriac. Și-a creat chiar ea rochia pe care a purtat-o de ziua de naștere | FOTO Galerie foto
9imagini
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Amănuntul neștiut despre Corina Chiriac. Și-a creat chiar ea rochia pe care a purtat-o de ziua de naștere | FOTO

Amănuntul neștiut despre Corina Chiriac. Și-a creat chiar ea rochia pe care a purtat-o de ziua de naștere | FOTO

Renumita cântăreață Corina Chiriac a făcut public un detaliu mai puțin știut despre ea.

De Dana Aramă,

Corina Chiriac, una dintre marile cântărețe ale generației de aur a muzicii românești, a împlinit 68 de ani pe 26 octombrie.

Corina Chiriac, a cărei mare dragoste a fost un artist din fosta Cehoslovacie, s-a bucurat de toată atenția prietenilor săi cu ocazia zilei de naștere.

Un amănunt mai puțin știtu despre aniversarea din acest an a binecunoscutei cântărețe este că rochia pe care a purtat-o la una dintre petreceri, dar și la filmările de la postul de televiziune unde lucrează a fost creată chiar de ea.

Este vorba despre o rochie asimetrică, din mătase naturală. Corina Chiriac, care și-a schimbat dieta la un moment dat, a fost cea care a făcut modelul rochiei, aceasta fiind ulterior realizată de un specialist în domeniu.


„Dragii mei, continui prezentarea evenimentelor pe care le consider legate de ziua mea. Pe 21 Octombrie, am fost invitată la Avrig, la Palatul Bruckenthal, unde a avut loc o mare petrecere sub titlul Festivalul Cartofului. Am îmbrăcat aceeastă rochie de mătase cu care am filmat la National TV , care e creată DE MINE și realizata de Paula N…”, a mărturisit Corina Chiriac.

CTP, după declarațiile Vioricăi Dăncilă: 'Am înțepenit!'
Recomandări

CTP, după declarațiile Vioricăi Dăncilă: 'Am înțepenit!'

Solista a ținut să le mulțumească celor care s-au gândit la ea într-o zi așa de importantă cum a fost aniversarea ei.

„Dragi prieteni, cu mare fast si bucurie am intrat în cea de-a 68-a primăvară a vieții mele. Vă mulțumesc tuturor din inimă pentru urările de bine și felicitările primite, m-a uns pe suflet fiecare cuvânt frumos!”.


Citește și: VIDEO/ Urmăriţi aici „Uranissima”, emisiunea prezentată de Urania. Previziuni pentru săptămâna 30 octombrie – 5 noiembrie şi previziuni detaliate pentru fiecare zodie


 

Close
Închide
  Close