Mergi direct la conținut »
AMINTIRI DIN COPILĂRIE/ De 1 Iunie, Adelina Pestrițu venea încărcată de cadouri: “Eram cu papornița după mine peste tot!”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > AMINTIRI DIN COPILĂRIE/ De 1 Iunie, Adelina Pestrițu venea încărcată de cadouri: “Eram cu papornița după mine peste tot!”

AMINTIRI DIN COPILĂRIE/ De 1 Iunie, Adelina Pestrițu venea încărcată de cadouri: “Eram cu papornița după mine peste tot!”

Adelina Pestrițu se bucura foarte tare cu ocazia zilei de 1 Iunie, Ziua Copilului, când familia și toate neamurile îi pregăteau tot felul de cadouri. Se obișnuise să plece cu papornița după ea ca să le poată lua pe toate.

Adelina Pestrițu își amintește cu drag de surprizele pe care oamenii dragi i le pregăteau în copilărie. Prin urmare procedează la fel cu copiii care o înconjoară, respectiv cei ai prietenilor săi și finuții, 4 la număr. “Toate zilele de 1 Iunie le-am petrecut în familie până să vin la facultate în București și aveam parte de foarte multe surprize din partea părinților, dar și la școală pentru că eram sărbătorită în mai multe locuri.

Eu bineînțeles că profitam de acest statut de copil răsfățat și treceam și pe la bunici și pe la mătușă și pe la toată lumea. Primeam tot felul de dulciuri, de biciclete, role, tot felul de cadouri care îmi bucurau sufletul indiferent cât de valoroase erau, nu conta pentru mine, conta să văd că omul respectiv s-a gândit la mine. Așa că eram cu papornița după mine peste tot”, a declarat, pentru Libertatea, Adelina Pestrițu.

Adelina Pestrițu: “Mă bucur când îi văd pe ei că se bucură!”

Adelina Pestrițu va deveni, pentru prima dată, mamă în această vară, așa că 1 Iunie va căpăta o importanță aparte de anul viitor, când o va sărbători alături de fetița ei, Zenaida Maria. Bruneta și logodnicul ei au ales pentru primul lor copil un prenume de origine greacă, rar întâlnit, care semnifică lumină, cer luminos.

Pe 1 Iunie serbez ziua copiilor de lângă mine, ziua finuților mei, ziua copiilor prietenilor mei și este suficient. Eu mă bucur când îi văd pe ei că se bucură”, ne-a mărturisit viitoarea mămică. Bruneta este nașă a patru copiii și își dorește să mai boteze alți bebeluși. “Am 2 finuți care au plecat în Turcia – frate și soră și mai am 2 la Rucăr, tot frate și soră. Da, cât mai mulți, eu visez la mesele acelea mari de Crăciun, de Paște, când suntem cu fini, cu veri, cu copii, cu părinți, toată lumea”, ne-a povestit entuziasmată Adelina Pestrițu.

Citeste si: Video EXCLUSIV/Adelina Pestrițu vrea să revină în televiziune. ”Îmi plac și emisiunile concurs, și emisiunile interactive”

Close
Închide
  Close