De Cristiana Trifu,

Pe 14 septembrie, data la care ar fi împlinit 30 de ani, Amy Winehouse va primi steaua. Locul va semăna cu celebrul Walk of Fame de la Los Angeles, însă va fi axat, cum arată şi numele, pe muzică.
Noua atracţie turistică se va afla în cartierul Camden, celebru pentru numeroasele concerte care au loc acolo şi care a fost şi cartierul londonez preferat de Amy Winehouse. Alţi artişti, ca The Clash, Oasis, Blur, Madness şi The Libertines sunt foarte ataşaţi de acest loc şi vor figura probabil şi ei pe Music Walk of Fame.
Amy Winehouse a murit pe 23 iulie 2011, după ce s-a confruntat mulţi ani cu dependenţa de alcool şi de droguri. Ea a fost descoperită moartă în patul ei, în apartamentul pe care îl avea în cartierul Camden în nordul Londrei, lângă ea afându-se două sticle goale de votcă.
Decesul cântăreţei Amy Winehouse a fost unul accidental, cauzat de abuzul de alcool. Artista avea în organism, în momentul decesului, o concentraţie de alcool de peste cinci ori mai mare decât limita legală, adică 416 miligrame de alcool la un decilitru de sânge.
Fanii şi criticii laolaltă i-au aclamat farmecul necizelat, umorul incisiv şi combinaţia unică de jazz şi soul care îi caracterizau muzica. Un alt avantaj al controversatei artiste britanice era talentul incontestabil de compozitoare – muzica pe care a scris-o este, fără excepţie, profund personală, de o candoare brutală. Cele două discuri lansate în timpul vieţii sale, „Frank” şi „Back to Black” – recompensat cu cinci premii Grammy -, s-au vândut în peste 12 milioane de exemplare în întreaga lume. Lansat în 2006, „Back to Black” a devenit, după moartea divei, cel mai bine vândut album al secolului al XXI-lea, în Marea Britanie. Acel record a fost la rândul lui doborât în decembrie 2011 de albumul „21” al cântăreţei Adele.

Cine a prezis exact cum va muri Kobe Bryant. In 2012 a scris: ”Va muri într-un accident de elicopter”
GSP.RO

Cine a prezis exact cum va muri Kobe Bryant. In 2012 a scris: ”Va muri într-un accident de elicopter”

Horoscop 27 ianuarie 2020. Balanțele au furtună în relația de cuplu
HOROSCOP

Horoscop 27 ianuarie 2020. Balanțele au furtună în relația de cuplu