MENIU CAUTĂ

Ana Maria Brânză s-a măritat la Castelul Cantacuzino | FOTO

Distribuie

”Cei doi pinguini”, cum se alintă Ana Maria şi Pavel, au devenit ieri doamna şi domnul Popescu. Pinguinii nu se despart niciodată – iată gândul cu care şi-au unit cei doi sportivi destinele. Amândoi au spus cel mai hotărât ”Da” din viaţa lor în faţa ofiţerului Stării Civile, în aplauzele familiei şi prietenilor. ”Am luat numele lui Pavel, dar spăduţa este acolo, la locul ei. Povestea noastră a început de la un platou de găluşte cu prune şi uite că am ajuns în locul ăsta superb, la care nici nu am visat vreodată. Sincer, nu credeam că vom face cununia civilă într-un loc atât de frumos, în inima muntelui”, ne-a dezvăluit ea.
Inelul e special: două lame de spadă unite
Ana Maria – de-acum Popescu – recunoaşte că a fost emoţionată în timpul ceremoniei şi că a pornit în noua căsnicie cu speranţa că e prima şi ultima: ”Am avut emoţii, dar au trecut. Am exersat o semnătură nouă şi acum mergem împreună pe drumul nostru, până la adânci bătrâneţi. Soţul meu a purtat astăzi butoni cu pinguini, iar eu am cel mai frumos inel, care a fost creat special pentru mine. Are două urechiuşe, care sunt, de fapt, două lame de spadă ce se unesc în micul diamant”. Petrecerea a avut loc în aer liber, pe terasa Castelului Cantacuzino. Ana Maria este cetăţean de onoare al oraşului Buşteni, de aceea a ales localitatea de pe Valea Prahovei pentru cununia civilă.

Tot ieri, la Tg. Mureş, Laura Cosoi a îmbrăcat a doua oară rochia de mireasă

Laura Cosoi s-a cununat civil şi religios weekendul trecut, la Iaşi, oraşul natal, iar ieri a făcut o a doua nuntă la Tg. Mureş, locul de baştină al soţului ei, Cosmin Curticăpean. Vedeta a îmbrăcat din nou rochia de mireasă, a mers la biserică pentru o slujbă specială şi apoi a petrecut alături de 300 de invitaţi, rude şi prieteni. Adela Popescu şi Dana Rogoz, prietenele ei bune, care nu au ajuns la nunta de la Iaşi, anunţaseră zilele trecute că vor fi prezente la Tg. Mureş.

Comentarii