Mergi direct la conținut »
Ana Simia Țăran a fost eliminată din echipa Războinicilor de la Exatlon. A fost acuzată că-și bate joc de colegi
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Ana Simia Țăran a fost eliminată din echipa Războinicilor de la Exatlon. A fost acuzată că-și bate joc de colegi

Ana Simia Țăran a fost eliminată din echipa Războinicilor de la Exatlon. A fost acuzată că-și bate joc de colegi

Concurenții de la Exatlon au ajuns duminică în fața celei de-a cincea eliminări. Deși a pornit cu un avantaj major, echipa Războinicilor a fost nevoită să se despartă de o concurentă. Este vorba despre Ana Simia Țăran, pe care colegii de echipă au acuzat-o că a mințit în privința unei accidentări. Din cauza unei probleme medicale, a fost descalificată din competiție și eliminată de la Exatlon.

Echipa Războinicilor de la Exatlon și-au putut alege finalul pentru jocul de azi încă de acum două zile, când au câștigat jocul special. Cu toate acestea, aceștia nu și-au fructificat avantajul, notează kanald.ro.

După un meci strâns, Faimoșii au reușit să se impună cu scorul de 10-7. Mirel Drăgan a fost cel care a adus punctul victoriei în fața lui Iulian Pitea.

Așa cum prevede regulamentul, Războicinii au fost nevoiți să se despartă în emisiunea din această duminică de o fată.

Cea mai slabă concurentă nominalizată automat pentru eliminare a fost Diana Senteș. Mai apoi, Ana Maria Otvos, cel mai bun jucător al săptămânii, a nominalizat-o pe Ana Simia Țăran pentru a merge la eliminare. Războinica a spus că a luat această decizie deoarece Simi se certase cu întreaga echipă în ultimele zile.

Așadar, duelul pentru eliminare s-a disputat între Ana Simia Țăran și Diana Senteș.

La jumătatea traseului, Simi a acuzat dureri la umărul stâng și a decis să abandoneze din motive medicale. Din acest motiv, Cosmin Cernat a descalificat-o din competiție. Astfel, Ana Simia Țăran a fost eliminată de la Exatlon din oficiu.

În competiție rămâne în continuare Diana Senteș.

România ratează lista primelor 20 de țări cărora Japonia le oferă gratuit un medicament pentru tratamentul Covid-19. Orban a aflat de la Libertatea despre ofertă
Recomandări

România ratează lista primelor 20 de țări cărora Japonia le oferă gratuit un medicament pentru tratamentul Covid-19. Orban a aflat de la Libertatea despre ofertă

 

În urma eliminării, Războinicii au acuzat-o pe Simi că a mințit în privința accidentării, după ce, cu o seară înainte, avusese discuții aprinse cu toți colegii din echipă.

Ana Simia Țăran a fost „ucenica” lui Tiberio Ancora, cel mai cunoscut „personal trainer” din Italia. Românca s-a stabilit de mai mulți ani în Peninsulă. Ea a practicat gimnastica în copilărie, făcând sport doar din plăcere.

sursă foto:  kanald.ro


Citește și VIDEO EXCLUSIV/ Hair-stylistul Adrian Perjovschi ne-a dezvăluit care sunt tendințele la care trebuie să ne aliniem. „Băieții cu părul lung și fetele cu păr scurt”


 

Close
Închide
  Close