MENIU CAUTĂ

Anamaria Prodan, despre momentul-cheie din familia sa. „A trebuit să preiau eu, că eram mai bărbată”

Distribuie

Anamaria Prodan a trecut printr-un moment-cheie în viața sa, moment în care și-a dat seama că nu trebuie să se lase doborâtă de întâmplările nefericite din viață pentru a putea merge mai departe.

Viața impresarei Anamaria Prodan a fost presărată și cu perioade extrem de dificile atât pentru ea, cât și pentru familia sa.

Într-un interviu pe care l-a acordat pentru Adevărul, Anamaria Prodan își amintea despre momentul în care a murit tatăl său, lovitură resimțită extrem de puternic atât de ea, cât și de regretata sa mamă, interpreta de muzică populară Ionela Prodan.

Tatăl impresarei, Traian Tănase, s-a stins din viață în anul 1992.

 „M-am trezit singură, dintr-o dată și nu mai aveam echilibru. Ei erau echilibrul meu, știam că sunt în spatele meu întotdeauna, orice s-ar întâmpla. Orice drăcovenii fac eu, ei sunt acolo să repare. Și când a murit el, și eu, și mama am rămas fără direcție, că el conducea absolut tot.

Apoi, încet-încet, a trebuit să preiau eu, că eu eram mai bărbată. Mama a avut un șoc când a murit tata. A vrut să moară și ea. Și atunci am terminat cu absolut tot și am zis: „Gata, din momentul asta trebuie să ne revenim! Noi am fost familia Prodan și nu se poate niciodată să dispărem”. Și am preluat eu totul”, afirma Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan și-a pierdut mama, interpreta de muzică populară Ionela Prodan, în data de 16 aprilie anul acesta. Artista avea 70 de ani și suferea de o boală la pancreas. Anamaria Prodan și-a înmormântat mama, Ionela Prodan, la Cimitirul Bellu din Capitală, în ziua de 19 aprilie.


Citește și: VIDEO. Ambasadorul Israelului la București: „Și România este în raza rachetelor Iranului”


 

Citește mai multe despre ionela prodan, traian tanase, depresie și tata pe Libertatea.

Comentarii