MENIU CAUTĂ
04 Mai. 2018 12:33

Anamaria Prodan Reghecampf este în căutarea noilor concurenți de la Gospodar fără pereche

Distribuie

Anamaria Prodan se pregătește pentru un nou sezon al emisiunii Gospodar fără pereche, de la postul de televiziune Pro TV.

După ce sezonul trecut Gospodar fără pereche s-a încheiat cu o minunată nuntă, Anamaria Prodan Reghecampf, fiica cea mare a regretatei interprete de muzică populară Ionela Prodan, este determinată ca și sezonul acesta să le găsească gospodarilor dornici de însurătoare perechile potrivite! Anamaria este pregătită să cutreiere țara în lung și-n lat pentru a descoperi cei mai harnici gospodari, care își doresc să își găsească jumătatea.
„Încă de când eram mică, mama mi-a spus că avem o țară minunată plină de oameni muncitori și tradiții frumoase! Pentru mine, Gospodar fără pereche e o ocazie perfectă să descopăr și să redescopăr cât de frumoși suntem și, în același timp, să le ofer o mână de ajutor celor care nu au reușit să-și găsească jumătatea până acum. Anul trecut am avut un sezon pe cinste, dar anul acesta va fi și mai și! Gospodarii nu trebuie decât să se înscrie, de restul mă ocup eu, mă știți doar!”, a declarat Anamaria Prodan.
Înscrierile sunt în toi, așa că, dacă ești un gospodar în căutarea sufletului pereche sau cunoști un fermier holtei, sună la numărul de telefon 0728.188.511 sau intră pe gospodarfarapereche.protv.ro și ai toate șansele să  găsești jumătatea.

 


Citește și: VIDEO | Înregistrări cu șefa TVR, Doina Gradea, despre jurnaliștii Televiziunii publice, publicate de Dragoș Pătraru


 

Comentarii