MENIU CAUTĂ
11 Iul. 2018 07:00

Anamaria Prodan și marea dragoste din copilărie, care a dat-o de pământ la propriu. ”Am uitat de frică și de amintirile triste”

Distribuie

Crescută la țară, de bunici, Anamaria Prodan a avut o copilărie de care puțini puști mai au parte azi. Cât era ziua de lungă alerga pe câmp, se scălda în Dunăre și călărea caii din bătătură. Totul până când un armăsar a pus-o la pământ. S-a speriat așa rău, că nu s-a mai apropiat vreodată de vreun armăsar. Asta până de curând, când Anamaria Prodan s-a întors la o mare dragoste, călăritul.

Anamaria Prodan Reghecampf

Anamaria Prodan Reghecampf

Prezentatoarea emisiunii „Gospodar fără pereche”, Anamaria Prodan a fost un copil de bani gata, însă care nu s-a plimbat prin vacanțe scumpe, ci a stat în mijlocul naturii, în casa bunicilor.

Acolo a descoperit prima ei dragoste, caii, dragoste care s-a încheiat însă destul de repede. Când era puștoaică și le dădea numai bătăi de cap bunicilor și mamei sale, regretata cântăreață Ionela Prodan, un cal a aruncat-o din șa. De atunci nu doar că nu a mai vrut să audă de călărit, dar nici nu s-a mai apropiat de vreun armăsar.

Anamaria Prodan s-a reîntors la o mare dragoste

Anamaria Prodan s-a reîntors la o mare dragoste, călăritul

Dacă în primul sezon al reality-show-ului „Gospodar fără pereche” Anamaria Prodan s-a ținut cât mai departe de cai, de această dată nu a mai rezistat.

Vedeta TV a uitat de frică, de faptul că un cal a dărâmat-o și de orice altă amintire tristă, și s-a urcat pe un superb armăsar. „Când eram mică pe mine m-a aruncat calul și de atunci nu m-am mai urcat. Mi-a fost frică de cai. Am rămas cu o teamă, dar acest cal este foarte blând, cuminte și frumos și imediat mi-a dat încredere”, ne-a povestit Anamaria, care în momentul de față se află prin țară, în căutare de pretendete pentru gospodarii pe care speră să-i însoare cât mai repede.

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV/ Adevărata viață a Lisei Ann, actrița porno care a jucat-o pe guvernatoarea Alaskai, Sarah Palin: „Dacă aveți un politician care nu vă place, spuneți-mi mie!”

 

 

Citește mai multe despre cal, calarie și Gospodar fara pereche pe Libertatea.

Comentarii