Mergi direct la conținut »
Anca Sigartău și fiul său, Teodor, au părăsit Asia Express. ”A fost o experiență extraordinară, indiferent de greutăți”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Anca Sigartău și fiul său, Teodor, au părăsit Asia Express. ”A fost o experiență extraordinară, indiferent de greutăți”

Anca Sigartău și fiul său, Teodor, au părăsit Asia Express. ”A fost o experiență extraordinară, indiferent de greutăți”

Anca Sigartău și fiul său, Teodor, au părăsit Asia Express, în ediția de marți, 5 martie. Cei doi au fost eliminați din concurs, după ce au pierdut cursa pentru ultima șansă, la care au luat parte alături de Jojo și Paul, dar și de noua echipă formată din Șerban Copoț și noul său coechipier, George Vintilă. Acesta l-a înlocuit pe Cosmin Seleși, care s-a accidentat grav într-o ediție anterioară.

De Dragoș Tănase,

Elefantul din cutie a fost roșu pentru Anca și Teo și, astfel, s-a decis soarta echipei aflate în pericol de eliminare. Cei doi au părăsit competiția, luându-și la revedere de la celelalte echipe și de la prezentatoarea Gina Pistol, care a plâns la despărțirea de această echipă.

”A fost o experiență extraordinară, indiferent de greutăți”, a declarat, vizibil emoționată, Anca, fiind încurajată de fiul său.

Aseară, Șerban Copoț s-a reîntors la Asia Express, alături de George Vintilă, după ce a făcut echipă, inițial, la Asia Express, cu prezentatorul TV Cosmin Seleși. În urma accidentării grave a acestuia din urmă, Șerban Copoț a rămas singur și, astfel, s-a ajuns la această situație.


Citeşte şi: Șerban Copoț, despre ce i s-a întâmplat la Asia Express. „Cum să mă duc eu cu Iuliana prin India, să ne înghesuim în poziția linguriță?”


Close
Închide
  Close