Mergi direct la conținut »
Anca Țurcașiu, la un pas să fie agresată sexual. „L-am sunat și pe tata să vină să mă salveze”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Anca Țurcașiu, la un pas să fie agresată sexual. „L-am sunat și pe tata să vină să mă salveze”

Anca Țurcașiu, la un pas să fie agresată sexual. „L-am sunat și pe tata să vină să mă salveze”

Anca Țurcașiu are aproape 50 de ani și este una dintre cele mai apreciate actrițe de la noi. În prag de sărbători Pascale și-a deschis sufletul și a acordat un interviu pentru revista Viva!. Artista a recunoscut că încă este o femeie curtată, iar în urmă cu ceva ani a fost la un pas să fie agresată sexual.

„ Lucrul acesta mă sperie foarte tare, mă deranjează și fug elegant de bărbații care încearcă să mă curteze, simt imediat un flirt… Fug, mă eschivez, ajung acasă și îi povestesc soțului meu. Și ne amuzăm amândoi. Hai să zic că e plăcut să te admire lumea, să te aprecieze, dar până la a mă curta sau a pune mâna pe mine…. Mi se pare prea mult, mai ales la vârsta mea”, a declarat vedeta pentru VIVA!

Mai mult, Anca Țurcașiu a vorbit despre succesul pe care l-a avut după ce a apărut în celebrul film  „Miss Litoral. „Da cine își mai aduce aminte… din 1990? Eram studentă atunci, aveam o relație stabilă cu un băiat cu care am fost patru ani, deci nu eram genul care să aibă multe relații. Curte mi s-a făcut tot timpul, uneori au fost și situații mai neplăcute. Eram invitată în diverse case cu pretextul de a discuta proiecte, se insista apoi către altceva și fugeam. O dată l-am sunat și pe tata să vină să mă salveze. Asta e tinerețea, ce vrei? Dar merg cu fruntea sus știind că nu am făcut în viața mea un compromis. Mai bine în ritmul meu, decât să ajung vârf pentru că am avut o relație cu cineva care poate mi-ar fi oferit o șansă profesională.

Citește și

Procurorul sinucigaș era cercetat în cazul Ghiță – Kovesi! Redactase comunicatul în care Parchetul nega banii lui Ghiță pentru aducerea fugarului Popa, lucru acuzat de Secția pentru anchetarea magistraților

 

Close
Închide
  Close