Mergi direct la conținut »
Anca Țurcașiu și-a aniversat nașa de cununie. Ce mesaj i-a transmis soției omului de afaceri Cristian Țânțăreanu
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Anca Țurcașiu și-a aniversat nașa de cununie. Ce mesaj i-a transmis soției omului de afaceri Cristian Țânțăreanu

Anca Țurcașiu și-a aniversat nașa de cununie. Ce mesaj i-a transmis soției omului de afaceri Cristian Țânțăreanu

Anca Țurcașiu și-a aniversat nașa de cununie. Cântăreața i-a făcut urări publice celei care i-a fost părinte spiritual la nuntă.

De Dana Aramă,

Cântăreața Anca Țurcașiu este admirată de toată lumea pentru felul în care arată, dar și pentru felul ei de a fi, extrem de firesc și normal.

Artista este căsătorită, de aproape 20 de ani, cu medicul Cristian Georgescu. Cuplul are împreună un băiat pe nume Radu.

Anca Turcașiu și partenerul ei de viață au avut alături, ca părinți spirituali, la nunta lor, pe omul de afaceri Cristian Țânțăreanu și soția acestuia, Manuela.

Anca Țurcașiu și-a aniversat nașa de cununie. Alături de Manuela Țânțăreanu și familie, la Corbeanca

Nunta Ancăi Țurcașiu, la care au fost nași Cristian Țânțăreanu și Manuela, a avut loc la Corbeanca, iar la eveniment au participat peste 400 de invitați.

Duminică, 30 aprilie, nașa Ancăi țurcașiu și-a aniversat ziua de naștere. Artista i-a făcut urări publice pe o rețea de socializare, acolo unde a postat și o fotografie în care apare alături de manuela Țânțăreanu, care poartă costum tradițional românesc, la Corbeanca.

„La mulți ani, draga mea nașă!”, i-a transmis Anca Țurcașiu.

Vedeta, soțul și fiul lor au petrecut weekend-ul la Corbeanca, alături de nașii lor.

Close
Închide
  Close