MENIU CAUTĂ
15 Feb. 2018 14:28

Anda Adam, despre prima dragoste. Nu i-a venit să creadă când a auzit ce avea în comun cu el

Distribuie

Anda Adam și-a amintit de prima sa dragoste. Ea a dezvăluit cât de uimită a fost când a aflat ce avea în comun cu băiatul respectiv.

Cântăreața Anda Adam, care este căsătorită și are o fetiță, nu a uitat nici acum prima sa dragoste.

Anda Adam, care a participat la emisiunea-concurs Exatlon România, difuzată de postul de televiziune Kanal D, a făcut dezvăluiri despre prima sa dragoste într-un interviu pe care l-a acordat pentru revista Viva.

Despre băiatul respectiv, prima sa dragoste, artista a spus că a avut parte de o surpriză de proporții când a aflat că erau născuți în aceeași zi, aceeași lună și același an.

„Îmi amintesc că eram născuți în aceeași zi, lună și an. Nu mi-a venit să cred când mi-a zis data lui de naștere, am crezut că este o glumă și că de fapt voia să îmi arate că știe când sunt eu născută. Culoarea ochilor: căprui”, a declarat Anda Adam.

Despre primul său sărut, Anda Adam a povestit: „Prin clasa a -9-a cred, la liceu, în curte școlii, în ultima zi de școală… în loc de rămas bun”.

Citește mai multe pe viva.ro


Citește și: VIDEO | Laura Codruța Kovesi: „Nu am niciun motiv să îmi dau demisia. Asistăm la un festival disperat al inculpaților”


 

Citește mai multe despre prima dragoste și primul sarut pe Libertatea.

Comentarii