MENIU CAUTĂ

Anda Adam a vorbit despre cea de-a doua sarcină. „Dintotdeauna am fost o familistă convinsă”

Distribuie

Anda Adam a vorbit despre cea de-a doua sarcină în cadrul unui interviu pentru un post de televiziune.

Anda Adam, care este căsătorită cu Sorin, a vorbit despre cea de-a doua sarcină. Cântăreața este mămica unei fetițe, Evelin, care a venit pe lume în luna noiembrie a anului 2015.

Vedeta a mărturisit, în cadrul unui interviu pentru Antena Stars, că își dorește un al doilea copil, eventual un băiețel.

„Ne mai gândim la un copil, dar așteptăm să mai crească Evelin, că este micuță încă. N-a făcut nici doi ani. Ar fi destul de greu. Noi ne-am dori să avem și un băiețel, dar acum cum o vrea Dumnezeu… Îmi doream foarte mult o familie, dintotdeauna am fost o familistă convinsă. Întotdeauna, de când aveam 20 de ani, doar că lucrurile se întâmplă doar atunci când trebuie să se întâmple și la mine a fost fix la fel”, a afirmat Anda Adam.

Anda Adam a făcut dezvăluiri și despre fiica sa, Evelin.

„Evelin nu e foarte ascultătoare, pentru că are personalitate foarte mare și pentru că este foarte încăpățânată și își dorește să facă lucrurile doar cum vrea ea.  Așa că este mai încăpățânată seamănă cu mine, pentru că eu sunt mai încăpățânată și mai insistentă atunci când îmi doresc ceva. dar, oricum, seamănă și cu tatăl ei. Ea oricum este fata lui tati. Mai mult seamănă cu tati decât cu mine”, a declarat artista.


Citește și: EXCLUSIV VIDEO / Tragedia de la Colectiv: Amintirile care-l bântuie pe bărbatul care a sunat primul la 112. „Le auzeam spunând: Nu mai are puls!”


 

Citește mai multe despre Familie și sarcină pe Libertatea.

Comentarii