Mergi direct la conținut »
Andra, fiica lui Gheorghe Gheorghiu, a fost cerută de soție. A găsit inelul de logodna sub bradul de Crăciun
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Andra, fiica lui Gheorghe Gheorghiu, a fost cerută de soție. A găsit inelul de logodna sub bradul de Crăciun

Andra, fiica lui Gheorghe Gheorghiu, a fost cerută de soție. A găsit inelul de logodna sub bradul de Crăciun

A așteptat acest moment la fel de mult ca fata sa! Odorul solistului Gheorghe Gheorghiu, Andra, a fost cerută în căsătorie și a acceptat.

De Florian Gheorghe,

S-a întâmplat în weekend, în orașul unde locuiește, San Jose (California), după ce au împodobit bradul de Crăciun. Bucuria părintelui său este mult mai mare, căci fiica sa absolvit vineri studiile de masterat în Arta Comunicării&Tehnologie și are șanse mari pentru un job important, mai ales că locuiește în celebra zonă a Americii cunoscută drept Silicon Valley, unde a mai lucrat.

”O bucurie nu vine niciodată singură. Să fie într-un ceas bun, le doresc să fie fericiți și împlinți. Pentru noi, părinții, a fost cea mai frumoasă zi din viața noastră. În sfârșit avem doi copii, pe Andra și Abbos”, spune entuziasmat Gheorghe Gheorghiu, solistul ce a făcut celebrul refrenul ”Unde dragoste nu e, nimic nu e”, în urmă cu 25 de ani şi care a venit de câteva zile în România.

Puțin știu că, înainte că plece din țară, fiica solistului a cântat în grupurile ”Alegreto”, ”Școala Minivedetelor”, iar primul său album a fost editat pe când avea opt ani, compozitor fiind Laurențiu Duță. Andra şi Camelia, mama sa, locuiesc în Statele Unite de 17 ani, țară unde s-a mutat și solistul, care a obținut în urmă cu trei ani rezidența.

Prețul succesului pentru actorii din Las Fierbinți. Bobiță, Celentano, Dorel și Geani iau 75.000 euro pe trei spectacole ”deocheate”

Close
Închide
  Close