Mergi direct la conținut »
VIDEO EXCLUSIV/ André cântă din nou, după 17 ani! Andreea Antonescu are o nouă colegă de scenă
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > VIDEO EXCLUSIV/ André cântă din nou, după 17 ani! Andreea Antonescu are o nouă colegă de scenă

VIDEO EXCLUSIV/ André cântă din nou, după 17 ani! Andreea Antonescu are o nouă colegă de scenă

Andreea Antonescu are o nouă colegă de scenă. Ea a refăcut André, cel mai de succes duo muzical feminin de după ’89, cu albume vândute în milioane de exemplare, și a făcut spectacol pe o scenă din Galați, orașul unde trupa a luat ființă în urmă cu fix 20 de ani.

De Florian Gheorghe,

Cândva copilul teribil al scenei muzicale, Andreea Antonescu a făcut echipă bună chiar cu fiica sa, care tocmai a împlinit 7 anișori și care s-a comportat pe scenă ca o profesionistă, spre bucuria mamei sale.

Sienna, frumoasa fiică a artistei, i-a ținut cu brio locul  pe scenănașei sale – nimeni alta decât cealaltă André, Andreea Bălan – și împreună cu mama ei a făcut senzație cântând împreună poate cea mai ascultată piesă a anilor 2000, “Lasă-mă papa la mare”.

Micuța, pe care mama sa a adus-o din Los Angeles (acolo și-a petrecut primii ani de viață și tot acolo locuiește tatăl său, Traian Spak), este o mica vedetă la Galați, orașul de unde este originară Andreea Antonescu și de unde a plecat povestea André, una care a “scris” recorduri de popularitate, în anii 2000, în muzica românească.

Domnișoara, ce tocmai a fost serbată de ambii părinți, într-un party spumos, cu ocazia împlinirii așapte ani, este deja vedeta unui show online și face cursuri la cea mai populară școală de film și televiziune pentru cei mici din Galați.


Ce afaceri mai are Elena Udrea în România. Hoteluri la băi și culturi de orez

Close
Închide
  Close