Mergi direct la conținut »
Andreea Bălan a ajuns iar în vizorul Iuliei Albu. "Mai nou, face vlog în/din lift, la naiba!"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Andreea Bălan a ajuns iar în vizorul Iuliei Albu. "Mai nou, face vlog în/din lift, la naiba!"

Andreea Bălan a ajuns iar în vizorul Iuliei Albu. „Mai nou, face vlog în/din lift, la naiba!”

Cântăreața Andreea Bălan a ajuns din nou în vizorul fashoion-editorului Iulia Albu. Aceasta a comentat pe marginea celor mai recente apariții ale vedetei.

De Dana Aramă,

După ce recent Iulia Albu a comentat în termeni duri apariția Andreei Bălan pe patul de spital, acum cântăreața a ajuns din nou în vizorul fashion-editorului. Pe blogul ei, Iulia Albu și-a spus părerea despre unele dintre aparițiile artistei.

„Arde Notre Dame-ul, se prăbușește BITcoin-ul, dar Andreea Bălan nu se dezminte!
Mai nou, face vlog în/din lift, la naiba! Nu mai înțeleg nimic! Important este că Andreea Bălan este în lift și merge la doctor. Nu știm la ce doctor, dar ne spune Andreea că merge “să vadă” (împreună cu doctorul, aparent) “cum decurge vindecarea”.

Mă declar “sidefată”(nu, nu siderată, SI-DE-FA-TA!)

Unii oameni au locurile lor INSTAsfinte, liftul este DOAR al lui Bendeac, iar Andreea are… chiar, ce loc INSTAsfânt are oare Andreea Bălan? Nevermind…”, a scris Iulia Albu.

Citește și: Parlamentul European face praf propunerea Guvernului pentru Curtea Europeană de Conturi: Viorel Ştefan – o propunere politică. Nu respectă standardele înalte ale UE

 

Close
Închide
  Close