MENIU CAUTĂ
22 Apr. 2017 17:37

Andreea Bălan și-a creștinat fetița. Cu ce a fost îmbrăcată micuța Ella Maya

Distribuie

Andreea Bălan și-a creștinat fetița, într-un cadru restrâns, așa cum a fost și nunta cu George Burcea. Copleșită de emoții, interpreta a avut grijă ca totul să fie perfect, în cea mai importantă zi din viața ei și a micuței Ella. Se pare că hăinuțele fetiței au fost comandate din Elveția, pentru ca totul să fie unic.

Andreea Bălan și-a creștinat fetița, pe Ella, în vârstă de aproape șase luni, la aceeași biserică unde s-au cununat în urmă cu ceva timp,  Bianca Drăgușanu și Victor Slav, mai exact la Parohia Doamna Oltea din Bucureşti, Zona Tei. Printre cei invitați la botez au fost Ozana Barabancea, Andreea Antonescu și fiica ei, dar și Petrișor Ruge.

Andreea Bălan își botează azi fetița. Cu ce va fi îmbrăcată micuța Ella

Andreea Bălan și-a creștinat fetița și trăiește cele mai intense emoții alături de cei mai importanți oameni din viața ei

Interpreta a preferat ca evenimentul să fie unul discret, la care să participe doar familia și câțiva prieteni foarte apropiați. Sigurul lucru pe care vedeta l-a făcut public, legat de botez, a fost o imagine în care apare superbul trusou pe care îl va purta micuța Elle în ziua botezului.

În urmă cu aproape o lună, cântăreața Andreea Bălan s-a măritat cu tatăl fiicei sale, actorul George Burcea. Ceremonia a avut loc pe o plajă din Malibu, California, iar alături de ei au fost doar nașii și preotul român care a oficiat slujba de căsătorie.

Citește mai multe despre botez pe Libertatea.

Comentarii