MENIU CAUTĂ

Andreea Bălan, la psiholog. Detaliul neștiut despre căntăreață

Distribuie

Solista Andreea Bălan a dezvăluit un amănunt mai puțin știut despre ea, și anume că merge la psiholog de ani de zile.

Andreea Bălan, care este mama unei fetițe pe nume Ella, este una dintre cele mai cunoscute cântărețe de pe scena muzicală din țara noastră.

De-a lungul vremii, artista a trecut atât prin momente frumoase, dar și prin clipe grele. Într-un interviu pe care l-a acordat pentru revista Viva, Andreea Bălan, care este căsătorită cu actorul George Burcea, și-a deschis sufletul și a dezvăluit că merge de ani de zile la psiholog.

”Eu merg la psiholog de ani de zile, face parte din echilibrul meu psihic. În prezent poate avem niște certuri, discuții și reacționăm ciudat, mult prea mult pentru prezent. Totul vine pe niște răni din trecut, din copilărie. Dacă reușim să ne vindecăm trecutul vom avea un prezent și un viitor fericit. La 27-28 de ani mă simțeam total nefericită. De ce a trebuit să vină Mădălina Manole să ne arate că depresia este o boală?!”, a declarat Andreea Bălan.

Citește mai multe pe viva.ro


REPORTAJ VIDEO. Preotul care ține slujbele în tăcere. A transformat biserica într-un lăcaș pentru persoane cu nevoi speciale


 

Citește mai multe despre psiholog pe Libertatea.

Comentarii