Mergi direct la conținut »
VIDEO/ Andreea Bălan nu vrea ca fiica ei să devină artistă: “Pare că suntem frumoși, bogați, celebri, dar nu e deloc așa”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > VIDEO/ Andreea Bălan nu vrea ca fiica ei să devină artistă: “Pare că suntem frumoși, bogați, celebri, dar nu e deloc așa”

VIDEO/ Andreea Bălan nu vrea ca fiica ei să devină artistă: “Pare că suntem frumoși, bogați, celebri, dar nu e deloc așa”

Andreea Bălan nu vrea ca Ella să-i calce pe urme. Vedeta, cântăreață de succes și jurat în emisiunea “Te cunosc de undeva!”, de la Antena 1, ne-a explicat și de ce se roagă ca fiica ei să aleagă altă meserie, nu pe cea de artist.

De Ana Maria Păsat,

Andreea e celebră, are o viață de familie fericită și cam tot ce și-a dorit, alături de soțul ei, George Burcea, și de fiica lor, Ella. Cu toate acestea, nu poate uita suferințele prin care a trecut pentru a-și face un nume în showbizul autohton. Acesta este și motivul pentru care nu-și dorește ca fiica ei să devină artistă. Și tot de asta a găsit de cuviință să-i desființeze, recent, pe părinții care-și duc copiii la show-urile de talente.

“Aș spune că nu-mi doresc ca ea să fie artistă, pentru că e o viață grea. Pare, din exterior, că suntem frumoși, bogați, celebri, dar nu e așa. Trecem prin multe suferințe, lipsuri, traume emoționale. Bogații celebri au în spate ani de trudă. Orice om de succes nu ajunge acolo pentru că-i cade din cer. Sigur a muncit foarte mult. Mi-aș dori ca ea să fie mai fericită decât am fost eu. Cred că o altă meserie ar face-o mai fericită decât lucrurile prin care am trecut”, a declarat Andrea Bălan pentru Libertatea.

Totuși, dacă, într-o zi, Ella ar veni să-i spună că vrea să fie artistă, Andreea ar sprijini-o cu tot ce poate.

“Dacă ar veni să spună că vrea să fie actriță, cântăreață, dansatoare, dacă o să văd ceva de genul ăsta, că are înclinații, o să o susțin, nu sunt un părinte tâmpit. Și o să investesc emoțional și financiar ca ea să-și urmeze visul. Și dacă vrea să fie animatoare, orice, eu o susțin”, a adăugat artista.

Ella deja demonstrează talent la dans

Andreea a constatat deja că fetița ei are înclinații artistice. Mai precis, îi place să danseze și… să se machieze.

“Chiar are talent la dans. Vine în living, când repet cu fetele mele. Și la machiaj, la fel… Vede că mă machiez și vine la mine în brațe. A învățat să se dea cu cremă, bagă degețelul și se dă cu cremă”, a adăugat vedeta.


Andrei Păunescu se întoarce la Sala Palatului cu Remember Cenaclul Flacăra – Adrian Păunescu

Close
Închide
  Close