De Livia Lixandru,

„O zi din viață noastră începe cu multă gălăgie de când se trezesc fetele și absolut toată ziua ne jucăm și citim. Comand online jucării pentru a le ține ocupate.

Din cauza faptului că Ella nu mai merge la grădiniță trebuie să își consume energia, așa că ieșim în curte unde avem și o trambulină, montăm jucării că să îi pun mintea la contribuție și ne uităm la desene animate. Clarita, fiind mică, se ia după noi și se distrează alături de noi.

Cea mai mare provocare în aceste zile este îngrijitul copiilor. Pentru că mă ocup doar eu cu mama de fete,  cel mai greu este seara la băiță. Nu avem ajutor, iar mama nu mai este chiar tânără… iar cu doi copii este destul de greu”, a declarat Andreea Bălan pentru revista VIVA!

Andreea Bălan, care s-a despărțit recent de soțul ei, mărturisește că cea mai mare teamă a ei, este că fetele și mama ei ar putea păți ceva rău.

„Singurul lucru care mă sperie este faptul că mama mea sau copiii mei ar putea păți ceva. Sentimentul ăsta mă sfâșie”, a mai adăugat artista.

Citeşte şi:

Oprescu îl atacă pe managerul Spitalului Universitar unde sunt peste 100 de infectări COVID: „N-au condus în viața lor decât o roabă”

DOCUMENT: Ministerul Sănătății roagă printr-o circulară toate spitalele din țară să cumpere de la firma unui sârb saci pentru deșeurile COVID-19

Înmormântări ca la „drive-thru” în Spania, a doua cea mai afectată țară de COVID-19 din lume

De ce s-a ascuns regina Elisabeta a II-a în tufiș de Nicolae Ceaușescu: „Nu făcuse în viața ei așa ceva!”
GSP.RO

De ce s-a ascuns regina Elisabeta a II-a în tufiș de Nicolae Ceaușescu: „Nu făcuse în viața ei așa ceva!”

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente
HOROSCOP

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente