Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Andreea Bănică dezvăluie secretul unui ten perfect. „E normal să ai grijă de tine”

Andreea Bănică dezvăluie secretul unui ten perfect. „E normal să ai grijă de tine”

Andreea Bănică este mamă a doi copii și una dintre cele mai sexy artiste de la noi. Întotdeauna atentă cu felul în care arată, vedeta a dezvăluit care sunt micile trucuri la care apelează.

De Livia Lixandru,

Andreea a recunoscut că apelează la diverse clinici de înfrumusețare, însă nu a suferit intervenții chirurgucale majore, așa cum s-a spus până acum.

„Frecventez clinici de înfrumusețare, e normal să ai grijă de tine, chiar și după ce ai născut. Îmi fac tot felul de tratamente, rar, aș vrea să-mi fac mai des. Doctorița mea chiar mi-a spus: ‘știi, Andreea, trebuia să vii la mine începând de la 25 de ani’.

Așa e indicat, să faci aceste tratamente din timp, ca să previi îmbătrânirea, ca să poți beneficia de frumusețe ta mai mult timp”, a mai spus Andreea Bănică, potrivit Click.

A pozat în Playboy și i-a fost rușine să mai iasă din casă

Solista Andreea Bănică și-a amintit de perioada când a pozat pentru revista Playboy. Aceasta a mărturisit că i-a fost foarte rușine și că timp de câteva zile nu a ieșit din casă, scrie sursa citată.

„Inițial n-am vrut să pozez…. Lucian, soțul meu, a vorbit cu tatăl meu, au complotat împreună ca să mă convingă. Mi-au spus că este foarte bine pentru cariera mea să pozez.

Dar ședința foto a fost un șoc pentru mine. Lucian îmi spusese că va fi mereu lângă mine, că nu va fi de față decât fotograful. Dar tot nu m-am dezbrăcat de tot, mi-au scos bikinii în photoshop”, a povestit Andreea Bănică, potrivit click.ro.

Close
Închide
  Close