Mergi direct la conținut »
Andreea Bănică doarme cu soțul doar în deplasare! Acasă, patul îi este ocupat de „Noah, cel mai nou bărbat în viața mea”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Andreea Bănică doarme cu soțul doar în deplasare! Acasă, patul îi este ocupat de „Noah, cel mai nou bărbat în viața mea”

Andreea Bănică doarme cu soțul doar în deplasare! Acasă, patul îi este ocupat de „Noah, cel mai nou bărbat în viața mea”

De aproape trei ani, de când în familia lor a apărut Noah, Andreea Bănică și Lucian Mitrea au cam pus romantismul în cui și se bucură de clipele petrecute în doi doar în deplasare, când cântăreața are vreun concert prin țară. Acasă nu e loc de intimitate.

De Denisa Macovei,

„Romantism pentru mine și Lucian înseamnă să dormim împreună, de la o vreme, pentru că eu dorm cu Noah, cu cel mai nou bărbat în viața mea, am grijă de el, schimb pampers, spăl… Nu l-am mutat cu Sofia, pentru că ea merge la școală, trebuie să aibă creierul odihnit”, ne-a mărturisit Andreea.

Cei doi se folosesc de fiecare drum prin țară pentru a petrece timp în doi, iar când reușesc să găsească o bonă cu care să-l lase pe Noah câteva ore, ies în oraș și iau masa împreună.

„Dacă avem pe cineva cu care să-l lăsăm pe Noah într-o seară, atunci găsim și noi momentul nostru de relaxare, de romantism. Noi suntem romantici oricum, mai importante într-o relație sunt comunicarea, iubirea, respectul. Nu e ușor să ții o relație atât de mult timp, dar noi mergem mai departe, că suntem bine, avem ce ne trebuie, avem copii, suntem sănătoși”, ne-a mai spus cântăreața.

«Am un pic de egoism»

Chiar dacă Noah mai are puțin și face 3 ani – în noiembrie -, artista nu pare că vrea să se despartă de fiul ei și să revină în patul conjugal: „Dorm cu el fiindcă este important să-și simtă mama alături. Știu că mai târziu probabil îi va fi mai greu să se despartă de mine, dar eu sunt fericită că e al meu. Am un pic de egoism, recunosc”.

VIDEO: Grigore Alexandru

Close
Închide
  Close