De Denisa Macovei,

„Romantism pentru mine și Lucian înseamnă să dormim împreună, de la o vreme, pentru că eu dorm cu Noah, cu cel mai nou bărbat în viața mea, am grijă de el, schimb pampers, spăl… Nu l-am mutat cu Sofia, pentru că ea merge la școală, trebuie să aibă creierul odihnit”, ne-a mărturisit Andreea.

Cei doi se folosesc de fiecare drum prin țară pentru a petrece timp în doi, iar când reușesc să găsească o bonă cu care să-l lase pe Noah câteva ore, ies în oraș și iau masa împreună.

„Dacă avem pe cineva cu care să-l lăsăm pe Noah într-o seară, atunci găsim și noi momentul nostru de relaxare, de romantism. Noi suntem romantici oricum, mai importante într-o relație sunt comunicarea, iubirea, respectul. Nu e ușor să ții o relație atât de mult timp, dar noi mergem mai departe, că suntem bine, avem ce ne trebuie, avem copii, suntem sănătoși”, ne-a mai spus cântăreața.

«Am un pic de egoism»

Chiar dacă Noah mai are puțin și face 3 ani – în noiembrie -, artista nu pare că vrea să se despartă de fiul ei și să revină în patul conjugal: „Dorm cu el fiindcă este important să-și simtă mama alături. Știu că mai târziu probabil îi va fi mai greu să se despartă de mine, dar eu sunt fericită că e al meu. Am un pic de egoism, recunosc”.

VIDEO: Grigore Alexandru

Citeşte şi:

Ce amintiri are Andreea Esca din școală. „Toate fetele stăteam cocoțate pe geam să-l admirăm pe Răducioiu, care era deja o tânără vedetă fotbalistică”

Orfană de la 23 de ani, Andreea Bănică nu se desparte de rochia mamei sale: „Se rupe, dar eu tot o port”

Andreea Bănică: „Sunt recunoscătoare că pot face ceea ce îmi place”

Accesoriul extravagant cu care Andreea Bănică și-a accesorizat ținuta cu care s-a afișat la Unica Urban Party | FOTO

Gigi Becali își răsfață fetele în stil mare. Fiica patronului de la FCSB conduce un bolid de 200.000 de euro
GSP.RO

Gigi Becali își răsfață fetele în stil mare. Fiica patronului de la FCSB conduce un bolid de 200.000 de euro

Horoscop 20 septembrie 2019. Berbecii se află la finalul unui drum
HOROSCOP

Horoscop 20 septembrie 2019. Berbecii se află la finalul unui drum