Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Andreea Esca a făcut senzație la petrecerea Sânzianei Negru. Vedeta și-a schimbat look-ul după 20 de ani

Andreea Esca a făcut senzație la petrecerea Sânzianei Negru. Vedeta și-a schimbat look-ul după 20 de ani

Andreea Esca a făcut senzație la ziua de naștere a vloggeriței Sânzianei Negru. Celebra prezentatoare de știri a venit deghizată în Dolly Parton și s-a distrat de minune pe muzica anilor ’90.

De Livia Lixandru,

Sânziana Negru a împlinit frumoasa vârstă de 33 de ani. Pentru anul acesta, faimoasa vloggeriță a organizat o petrecere cu tematica anilor 90, iar ceea ce a ieșit a fost cu adevărat fabulous. Vedete precum Andreea Esca, Laura Giurcanu, Ioana Grama, Mira și-au făcut apariția la eveniment.

De departe, Andreea Esca s-a făcut remarcată nu atât cu ținuta, cât cu peruca. Nimeni nu se aștepta să o mai vadă pe Andreea Esca cu o altă coafură decât cea cu care ne-a obițnuit în ultimii cel puțin 20 de ani.

Cu toate acestea, Andreea Esca a îndrăznit și a reușit să atragă toate privirile asupra sa. S-a deghizat în Dolly Parton, a purtat o rochie albastră și un trench animal print. Nu i-au lipsit nici accesoriile: de la ochelari de soare galbeni până la iconicul aparat radio de pe timpur, scrie spynews.ro.

Close
Închide
  Close