MENIU CAUTĂ
06 Aug. 2018 15:52

Andreea Esca a dat-o pe dansuri populare. „Ca să fie clar cum a fost la Untold pe timp de zi” | VIDEO

Distribuie

Andreea Esca a fost filmată într-o ipostază cu totul inedită la festivalul Untold 2018. Vedeta a demonstrat că le are cu dansurile populare.

Festivalul UNTOLD 2018 s-a desfășurat în perioada 2-5 august 2018 la Cluj-Napoca. În cadrul festivalului, nume mari din indstria muzicală internațională au urcat pe scenă. Prezentatoarea principalului jurnal de știri de la pro TV, Andreea Esca, a fost și ea la Untold 2018, asemenea altor vedete autohtone.

Andreea Esca a avut activitate din plin, doar pe timpul nopții, ci și în timpul zilei. Într-una dintre zilele petrecute la Cluj, Andreea Esca a fost filmată în timp ce a jucat de mama focului, alături de un dansator popular. A fost în centrul atenției și d-a distrat copios, dar a și demonstrat că dansurile tradiționale nu-i sunt deloc străine.

„Ca să fie clar cum a fost la UNTOLD… pe timp de zi:)! N-am pierdut vremea deloc. Și nici colega mea de la Știrile ProTV, Andreea Brașovean, care se învârte de mama focului în imagine… A fost foarte frumos, ne-am simțit minunat, mai vrem!!! Mulțumim, Ioana, Edy &Co! #romaniiautalent #sinouaneplacesadansam #untold #tupentruceteridicidinpat”, a precizat Andreea Esca în mediul online.


Citește și: Mihaela Buzărnescu a câștigat primul său titlu WTA din carieră. Primele declarații ale jucătoarei / VIDEO


 

Citește mai multe despre Andreea Esca, dansuri populare și UNTOLD pe Libertatea.

Comentarii