Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Andreea Esca, spontană și nonconformistă în situații dificile. Îmbrăcată în rochie de seară a trecut pe sub un cordon care interzicea accesul!

Andreea Esca, spontană și nonconformistă în situații dificile. Îmbrăcată în rochie de seară a trecut pe sub un cordon care interzicea accesul!

Andreea Esca, spontană și nonconformistă în situații dificile. Nici n-ar avea cum altfel, dat fiind faptul că în  postura în care o vedeam seară de seară la știri, trebuie să se descurce orice s-ar întâmpla. Și, în mod cert, știe să facă față oricărei situații, iar acest lucru este valabil, pentru Andreea Esca, nu doar în meserie, ci în viața de zi cu zi. 

A dovedit-o serile trecute, la premiera filmului ”I, Tonya”, unde a fost amfitrioană și l-a prezentat publicului din România pe actorul Sebastian Stan. Înainte de momentele fabuloase de pe scenă, însă, Andreea Esca a avut parte de câteva momente mai dificile, care însă ar fi putut s-o împiedice să ajungă la timp în fața spectatorilor. Mai exact, după venirea lui Sebastian Stan, atât fanii cât și fotografii s-au repezit și l-au înconjurat, tîindu-i astfel Andreei accesul spre sala de cinema. Vedeta s-a trezit în situația de a nu mai avea cum să ajungă  pe scenă.

Câteva secunde, atât a durat până Andreea Esca a decis că trebuie să treacă la acțiune. Deși era îmbrăcată într-o elegantă rochie de seară, celebra prezentatoare a știrilor a ales soluția cea scurta și eficientă: a trecut pe sub cordonul care interzicea accesul spre sala de cinema! Dintr-un pas și-o aplecare rapida, a trecut de partea cealaltă și a ajuns la timp pentru prezentare.

Sebastian Stan (35 de ani) a fost invitatul de onoare al celei de-a doua ediţii American Independent Film Festival și a prezentată, în premieră în România, cel mai recent film al său, „I, Tonya“, în regia lui Craig Gillespie. Acesta a trimis și un mesaj pentru cititorii Libertatea.

FOTO: Dumitru Angelescu


Citește și: EXCLUSIV/Dani Oțil: “Nu am mai dormit acasă în weekenduri de câțiva ani”. Ce presupune viața unui pasionat de enduro


 

 

Close
Închide
  Close