Mergi direct la conținut »
Andreea Grămoșteanu a lăsat televiziunea și a revenit la marea dragoste, teatrul. E mentor pentru tinerii actori
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Andreea Grămoșteanu a lăsat televiziunea și a revenit la marea dragoste, teatrul. E mentor pentru tinerii actori

Andreea Grămoșteanu a lăsat televiziunea și a revenit la marea dragoste, teatrul. E mentor pentru tinerii actori

Andreea Grămoșteanu merge în sens invers majorității actorilor, care se rup parțial de teatru ca să facă televiziune, atrași de onorariile mari. Vedeta unor sitcomuri ca „Mondenii” (Prima TV) și „Atletico Textila” (PRO TV), ea a renunțat o vreme la aparițiile TV, ca să se dedice mai mult teatrului, marea sa dragoste.

De Denisa Macovei,

Andreea Gramoșteanu este una dintre cele mai apreciate actrițe din România

Deși este foarte îndrăgită de telespectatori și savuroasă în rolurile pe care le interpretează în serialele de comedie, Andreea Grămoșteanu, 40 de ani, a declarat în repetate rânduri că marea ei dragoste este teatrul. În ultima vreme, nu s-a limitat însă la a declara asta, s-a și dedicat marii ei iubiri și a apărut mai mult în fața publicului plătitor de bilete decât pe micul ecran.În această vară, Andreea Grămoșteanu joacă în paralel în mai multe piese, la diverse teatre din București – „Ținutul din miezul verii”, „Casa cu pisici”, „Pensiune completă”, „Romeo și Julieta” sau „Titanic Vals”.

Alături de Mirela Zeța în serialul „Atletico Textila”

Colegii mai tineri o îndrăgesc

Pe lângă spectacole, Andreea și-a făcut timp să împărtășească din experiența ei tinerilor care doresc să-i calce pe urme. În ciuda programului încărcat, ea a acceptat fără să stea pe gânduri invitația celor de la „Atelierul de Teatru” de a se număra printre mentori. Chiar dacă nu a fost singurul actor care a lucrat cu tinerii, se pare că a fost unul dintre cei mai populari, dacă ținem cont și de comentariile pe care învățăceii ei le-au postat pe rețelele de socializare.

„Un mentor minunat. Mulțumim pentru poveștile de viață, pentru deschidere și pentru sfaturi, nu doar pentru spectacol, ci și pentru toată viața. O onoare imensă să fim îndrumați de un asemenea artist”, au scris cei care au intrat în contact cu ea la „Atelierul de Teatru” din această vară.

Close
Închide
  Close