Mergi direct la conținut »
Andreea Marin, blondă. Cum au reacționat fanii când au văzut-o așa
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Andreea Marin, blondă. Cum au reacționat fanii când au văzut-o așa

Andreea Marin s-a afișat cu o perucă blondă în fața prietenilor ei virtuali. reacțiile acestora au apărut imediat.

De Dana Aramă,

Andreea Marin este deschisă la orice fel de schimbare, cel puțin în ceea ce privește look-ul. Prezentatoarea de televiziune a încercat o perucă blondă și s-a afișat astfel în fața fanilor ei de pe internet. Vedetei îi stă foarte bine blondă, însă părerile prietenilor virtuali au fost împărțite.

„Ce variantă să aleg?!”, i-a întrebat Andreea Marin pe fanii ei.

„Blondul acela este superb, iar o schimbare e binevenită tot timpul”,  „Brunetul a devenit un brand al tău și te reprezintă cu cinste”, „Să rămâi naturală”, „N-ar trebui să ceri părerea nimănui și să alegi varianta care să te reprezinte sau cu care să simți că ai făcut o schimbare cu care să te simți bine”, „Blond te-ar prinde cel mai bine. Încearcă un nou look”, „Ești mai dulce, drăgălașă, îți luminează fața. Brunetă pari o persoană autoritară, impunătoare”, „În varianta blond ești frumusețea clasică. În varianta Brunet ești frumusețea romantică”, „Blondă ți-ar sta super”, i-au transmis fanii pe internet.

Andreea Marin este una dintre cele mai îndrăgite vedete din România. Prezentatoarea de televiziune a cunoscut un succes uriaș cu emisiunea „Surprize, surprize”, pe care a moderat-o la Televiziune națională. În plan personal, Andreea Marin formează un cuplu în prezent cu Adrian Brâncoveanu, consulul României în Libia. Andreea Marin este mama unei fetițe, Violeta, din căsnicia pe care a avut-o cu Ștefan Bănică Junior.


Citește și: Ministrul Muncii confirmă că Pilonul II de pensii va fi opțional. „Am aflat cu stupefacție că sunt și eu la Pilonul II”


 

Close
Închide
  Close