MENIU CAUTĂ
10 Ian. 2013 13:25 , de Magdalena Duru

Andreea Marin este AMBASADOR al Asociației „Nelson Mandela 466-64 Bangles România”

Distribuie

Fosta „Zână a Surprizelor” a anunțat, astăzi, pe Facebook că s-a alăturat și susține cauzele Fundației Nelson Mandela.
„Dragii mei, port de câteva zile o brățară simbol pe care nu o văd ca pe o simplă bijuterie, pentru că are un dar: îți dă sentimentul că ești unul dintre acei oameni cărora le păsa de ceilalți și fac ceva concret pentru a-i ajuta. Odată ce ai achiziționat-o, ai mulțumirea că ai investit într-o cauză bună, pentru că știi că 70% din prețul plătit merge către oamenii a căror viață este grav afectată de HIV/SIDA și familiile lor, iar restul către cei sărmani care au astfel șansa unui salariu din care pot trăi, pentru că lucrează în fabrica din Africa de Sud unde aceste brățări sunt produse.
Dincolo de vorbe, faptele ne definesc. Stă în puterea fiecăruia dintre noi să aleagă o cauză în care crede și să pună umărul, să întindă o mână acolo unde este nevoie de sprijin, pentru că doar astfel putem lăsa ceva în urmă. De această dată, cauza m-a ales pe mine și mă bucur că s-a întâmplat așa. Sunt onorată să fiu Ambasador al Asociației umanitare „Nelson Mandela 466-64 Bangles România”, parte a unei organizații de prestigiu care luptă la nivel mondial pentru această cauză, iar mesajul campaniei este de asemenea promovat în România de către Ambasadorii din alte domenii cărora le port respectul meu: Raed Arafat, Adina Buzatu, Florin Piersic, Zoli Toth, Radu Florescu, Laura Coroianu și Country Managerul asociației în România, Morten Reimers Orskov”, a scris Andreea Marin pe contul personal de Facebook.
Printre Ambasadorii cauzei la nivel international se numără personalități precum: Bono (U2), Morgan Freeman, Aretha Franklin, Stevie Wonder, Whoopi Goldberg, Lionel Richie.

Comentarii