MENIU CAUTĂ

Andreea Marin, ÎN LACRIMI, LA PRIMA APARIŢIE PUBLICĂ de la anunţarea divorţului! | FOTO IMPRESIONANT

Distribuie

Deşi a fost urmărită, agasată sau intervievată de jurnalişti, Andreea Marin şi-a făcut abia acum apariţia un eveniment public. Ambasador al brăţărilor „Nelson Mandela”, promovate şi vândute pentru o cauză nobilă, de strângere de fonduri pentru oamenii a căror viaţă este grav afectată de HIV/SIDA, Andreea Marin a venit la eveniment absolut strălucitoare. Elegantă, îmbrăcată în negru şi cu părul strâns foarte şic, „Zâna” a oferit o imagine răvăşitoare.
Ea a vărsat câteva lacrimi în faţa camerelor de luat vederi, atunci când a vorbit despre evenimentul la care lua parte. Momentul care a emoţionat-o atât de mult a fost cel în care a vorbit despre situaţia nefericită a copiilor bolnavi şi a familiilor acestora.
„Din păcate am avut ocazia să întâlnesc copii bolnavi de SIDA, care nu au avut nici o vină. Mulţi s-au îmbolnăvit în spital, fie pentru că aveau părinţi bolnavi, fie din inconştienţa acestora”, a spus vedeta în timp ce lacrimile îi curgeau pe obraji.
Marin a explicat că banii rezultaţi din vânzarea brăţărilor vor fi donaţi, 70%, copiilor care au SIDA şi 30% celor care le-au fabricat.
Fotografii: Vlad Chirea

Citește mai multe despre Andreea Marin pe Libertatea.

Comentarii