MENIU CAUTĂ
06 Iun. 2018 09:36

Andreea Marin, mărturisiri despre cele trei divorțuri prin care a trecut. „Vei ajunge să-ți numeri regretele”

Distribuie

Andreea Marin a fost căsătorită de trei ori, însă niciunul dintre mariaje nu a funcționat, vedeta ajungând la divorț.

Vedeta de televiziune Andreea Marin a fost căsătorită de trei ori. Primul soț al vedetei a fost Cristian Gheorghiță. Ulterior, fosta zână a Surprizelor s-a căsătorit cu celebrul artist Ștefan Bănică Junior, cu care are o fiică, Violeta. După divorțul de Ștefan Bănică Junior, ea și-a refăcut viața alături de medicul turc Tuncay Ozturk, însă nici acest mariaj nu a rezistat probei timpului.

Întrebată ce a învățat din experiența celor trei divorțuri prin care a trecut, Andreea Marin a explicat:

„Nu ai avut norocul să fie ce trebuie, mergi mai departe, nu sta să plângi până la 80 de ani. Pentru că altfel vei ajunge să-ţi numeri regretele. Eu sunt genul de om de acţiune care iubeşte cu toată inima, dar care se şi respectă pe sine. Cred că avem nevoie de şansa de a trăi frumos şi liniştit. Şi, până la urmă, fiecare cu destinul său”.

Vedeta a fost întrebată și dacă fericirea unei femei depinde de un bărbat sau de o relație.

„Dacă ea permite să se întâmple lucrul acesta, fireşte că da. Şi eu am trăit o astfel de istorie în care mi se părea că totul depinde de fericirea mea alături de altcineva. Dar nu, nu e aşa. Dacă te întăreşti şi devii puternică, vei înţelege că în primul rând trebuie să fii fericit cu tine însuţi, cu credinţa ta în Dumnezeu, cu ceea ce-ţi oferă viaţa – sunt atâtea bucurii.

Până la urmă, există oameni singuri care sunt fericiţi. Sunt situaţii şi situaţii. E foarte uşor să gândeşti simplist. Viaţa este complicată. E frumos în doi sau poate fi un calvar. Depinde de norocul pe care îl ai”, a declarat Andreea Marin pentru adevarul.ro.

În prezent, Andreea Marin trăiește o poveste de iubire cu Adrian Brâncoveanu, consulul României în Libia.


Citește și: VIDEO/Colegii de generație și prietenii lui Alexandru Jula au depănat amintiri despre maestru. 'Soția prietenului meu', melodia pe care Ceaușescu a scos-o de sub cenzură


 

Citește mai multe despre Andreea Marin, cristian gheorghita, Stefan Banica Jr, Tuncay Ozturk și casatorii pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Liviu Dragnea, huiduit de un europarlamentar după discursul de la congresul PES
Comentarii