Numai că, ceea ce nu se ştie despre Andreea Marin este faptul că este o mare gurmandă, iar când vine vorba de mâncare, este uşor de cucerit, cum s-a dovedit şi în timpul emsisiunii „Top Chef” în care a fost invitată.
Bucătarii au fost provocaţi să gătească sarmale tradiţionale alături de alte două preparate: „Îmi place să mănânc, îmi place viaţa, îmi plac mâncărurile tradiţionale, îmi plac tocăniţele moldoveneşti, îmi plac sarmalele”, a mărturisit invitata.
Alexandru Iacob, unul dintre căpitanii de echipă, a impresionat-o pe Andreea cu preparatele pe care el şi colegii lui le-au făcut. Faptul că este din Roman, oraşul în care şi invitata serii s-a născut, l-a ajutat să o impresioneze cu reţetele specifice zonei:
„Mi-ai trezit emoţii mari, bunicul meu mânca aşa, mămăligă cu chişleag (lapte bătut). Uite, chiar m-am emoţionat., a spus Andreea Marin.
Ineditul preparatului a fost chitanul, pâinea reinterpretată specifică zonei moldoveneşti, preparat cu care Andreea a fost de-a dreptul cucerită: „Auzi, îmi dai şi mie numărul tău de telefon?”
În ediţia „Top Chef” ce va fi difuzată în această seară de la ora 20.30, la Antena 1, telespectatorii vor putea afla care au fost preparatele cu care Andreea Marin a fost impresionată, dar şi ce au avut concurenţi de spus atunci când au aflat pentru cine vor găti.