De Păsat Ana Maria,

Au dat în jur de 90.000 de euro pe locuinţă

În tot acest timp, trecătorii care i-au recunoscut nu s-au ferit de comentarii răutăcioase, de genul: “Ăsta e turcul pentru care l-a lăsat pe Bănică! Dar tinerel mai e… nu s-a orientat rău «Zâna».”
Deşi Andreea are o vilă în Pipera, în posesia căreia a intrat după partajul cu fostul soţ, atât ea, cât şi iubitul său au preferat să-şi consume iubirea pe teren neutru.
Pentru a nu mai scoate din buzunar, lunar, 500 de euro pe chirie, Tuncay Ozturk a achiziţionat, ajutat şi de celebra lui iubită, un apartament în zona Dorobanţi, care a costat în jur de 90.000 de euro.

Andreea, nu ţi-e frică să treci pe roşu?

Grabită să-şi recupereze “socrii” pe care îi “abandonase” în supermarket, Andreea Marin, a urcat în bolidul personal de 50.000 € şi a apăsat pedala acceleraţiei. Andreea şi-a pus însă nu doar viaţa sa în pericol, ci şi pe a iubitului, care era pe scaunul din dreapta.
Fotoreporterii ziarului Libertatea au surprins momentul în care “Zâna” a încălcat legile Codului Rutier
Ea a ignorat culoarea semaforului şi a trecut pe roşu într-o intersecţie foarte aglomerată din Bucureşti, stârnind mânia celorlalţi participanţi la trafic, care au fost, bineînţeles, deranjaţi de manevra “Zânei”. Cum prin preajmă nu se afla nici un poliţist, Andreea a scăpat de eventualele penalizări.
Când vine în România, Tuncay stă cuminte în dreapta, iar Andreea conduce bolidul de lux

A ţinut morţiş să-şi impresioneze «socrii»

Iubitul Andreei a venit în România însoţit de părinţii săi (foto). Deşi se aflau într-o ţară străină, “socrii” Andreei au fost “abandonaţi” pentru o oră într-un supermarket, timp în care Andreea şi Tuncay au rezolvat câteva probleme.
În final, toţi patru au părăsit magazinul cu şacoşele pline de tigăi şi de farfurii.
De remarcat că “Zâna” a fost îmbrăcată sobru, cu o fustă lungă şi fără decolteu, pentru a le face o impresie cât mai bună “socrilor”.

ULTIMA ORĂ! Decizia luată de Parchetul General în cazul accidentului mortal produs de Mario Iorgulescu
GSP.RO

ULTIMA ORĂ! Decizia luată de Parchetul General în cazul accidentului mortal produs de Mario Iorgulescu

Horoscop 17 februarie 2020. Scorpionii se focusează pe sfera sentimentală
HOROSCOP

Horoscop 17 februarie 2020. Scorpionii se focusează pe sfera sentimentală