MENIU CAUTĂ
18 Apr. 2015 16:52 , de Alina Serea

Andreea Raicu, dependentă de PERFECȚIUNE: ”Fotografiile mele erau foarte CORECTATE. Sufeream când vedeam poze paparazzi”

Distribuie

Considerată una dintre cele mai frumoase femei din România, Andreea Raicu recunoaște că a trăit o perioadă în care era măcinată de complexe. Ceea ce a ajutat-o să se schimbe radical, să-și găsească liniștea interioară și să se accepte așa cum este a fost o călătorie de o lună în India, unde a învățat multe lucruri.

„Eu mereu am fost dependentă de perfecţiune. Pozele mele din reviste erau foarte corectate. Sufeream când vedeam pozele făcute de paparazzi”, a declarat Andreea Raicu la Antena Stars.
Chiar dacă este o femeie frumoasă, iar buzele ei sunt considerate voluptoase și sexy, Andreea a mărturisit că a suferit din cauza dimensiunilor buzelor ei.
„Am vrut să îmi fac foarte multe operaţii estetice. Până să mă accept aşa cum sunt, chiar vedeam multe probleme la mine. Nu puteam să îmi accept cearcănele şi pungile de sub ochi. Mai ales că eu doream să îmi micşorez buzele. În copilărie am avut foarte multe porecle legate de buzele mele şi mereu mă gândeam să le fac mai mici”, a spus Andreea Raicu.
 
 

Citește mai multe despre Andreea Raicu pe Libertatea.

Comentarii