De Livia Lixandru,

Andreea Tonciu a postat pe contul de socializare, o fotografie, în care apare soțul ei, împreună cu Rebecca. „Viețile mele! Vă iubesc!”, a scris Andreea Tonciu pe contul de Facebook.  Admiratorii vedetei au reacționat imediat. „Ce frumoasa e”, „Seamana din ce în ce mai mult cu tatăl ei”, „Ce seamănă cu Daniel”, a fost părerea acestora.

Andreea Tonciu

Fetiţa Andreei Tonciu, păzită la botez

Fetiţa Andreei Tonciu a fost botezată pe 2 septembrie, la o biserică de lângă casă, avându-i ca naşi pe Anamaria Prodan şi pe soţul ei, Laurenţiu Reghecampf. Mama Andreei Tonciu nu s-a dezlipit de nepoată, pe care a ținut-o acoperită, deși, în mod normal, nașa ar fi trebuit să o țină în brațe. Anamaria Prodan a avut acces la bebeluș abia în biserică, iar Reghe a ținut lumânarea de botez. După ce invitații au intrat la ceremonia religioasă, ușa a fost închisă, iar bodyguarzii și-au făcut datoria și le-au păzit pentru ca nimeni să nu le tulbure liniștea.

După ce au devenit părinți, Andreea Tonciu și Daniel Niculescu s-au căsătorit. Ei au avut o nuntă ca în povești, cu cheltuieli uriașe. Chiar dacă exclusivitatea semnată cu o televiziune i-a scutit de plata locului de desfășurare a evenimentului și a unei părți din artiștii care au performat pentru invitații lor, doar în ultimele zile înainte de petrecere, mirii au achitat facturi de 35.000 de euro. Pe lista de ”cumpărături” au trecut artificiile, care i-au costat 5.000 de euro, podul de sticlă de peste piscină, alți 14.000 de euro, barul de fructe, 5.000 de euro, candy-barul, alte mii și tot așa… Din fericire pentru ei, Andreea și Daniel nu au ieșit în pagubă, ba chiar pe plus.

Serena Williamns, devastată după eliminarea de la AO: „O atitudine neprofesionistă!”
GSP.RO

Serena Williamns, devastată după eliminarea de la AO: „O atitudine neprofesionistă!”

Horoscop 24 ianuarie 2020. Racii caută siguranță, dar nu de asta au nevoie
HOROSCOP

Horoscop 24 ianuarie 2020. Racii caută siguranță, dar nu de asta au nevoie