Mergi direct la conținut »
Andreea Tonciu a vorbit sincer despre căsnicia ei. “Este gelos, mă spionează non-stop”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Andreea Tonciu a vorbit sincer despre căsnicia ei. “Este gelos, mă spionează non-stop”

Andreea Tonciu a vorbit sincer despre căsnicia ei. “Este gelos, mă spionează non-stop”

Andreea Tonciu a vorbit sincer despre căsnicia ei. Bruneta și Daniel Niculescu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Au împreună o fetiță și se iubesc mai mult ca niciodată. În curând, cei trei vor pleca în vacanță.

Andreea Tonciu recunoaște că soțul ei este gelos, însă nu pare că o deranjează prea mult acest lucru. Deși au existat neînțelegeri, în cele din urmă aceștia au mers mai departe.

„Am venit cu fetița și cu tati la mare să ne bronzăm. În septembrie plecăm în Antalya cu cea mică, de Revelion mergem în Thailanda, iar în februarie plecăm în Maldive. Sunt adepta relațiilor de lungă durată, mi-a dat Dumnezeu un băiat care este exact opusul meu. E foarte calm și de fiecare dată când ne certăm, de fapt mă cert mai mult singură, el tace din gură. Îmi trimite mesaje mereu că mă iubește. Soțul meu este foarte gelos, chiar mă spionează non-stop. Probabil că are și el multe admiratoare, dar nici una nu are tupeu să se dea la soțul meu pentru că știe ce o așteaptă. El niciodată nu a avut o iubită cum sunt eu.”, a mai spus Andreea Tonciu, la Xtra Night Show.

Citește și

Călin Farcaș, cronica unei morți anunțate și a unui sistem prea bolnav ca să poate vindeca

 

Close
Închide
  Close