De Dana Aramă,

Vedeta americană Angelina Jolie ar fi pus ochii pe colegul ei de breaslă |keanu reeves, unul dintre cei mai îndrăgiți actori din lume, potrivit publicației Celebrity Insider.

Angelina Jolie a cumpărat o casă în cartierul Los Feliz, unde locuiește mama lui Keanu Reeves, Patricia Taylor, pe care actorul o vizitează foarte des. Astfel s-ar fi întâlnit Angelina Jolie cu Keanu Reeves.

„Au descoperit că au foarte multe în comun și fără îndoială a fost chimie între ei”, a declarat o sursă pentru publicația citată.

Aceeași sursă a afirmat că Keanu Reeves i-ar fi cunoscut pe cei șase copii ai actriței și s-ar înțelege foarte bine cu aceștia.

Keanu Reeves

Brad Pitt, în vârstă de 55 de ani, şi Angelina Jolie, 43 de ani, s-au căsătorit în 2014 şi au intentat divorţ în 2016, după o relaţie care a început în 2004. În anul 2016, Angelina Jolie și Brad Pitt au decis să divorțeze și să împartă custodia celor șase copii ai lor: Maddox, Zahara, Shiloh, Pax, Knox și Vivienne. După o lungă bătălie judiciară, cei doi actori au rezolvat chestiunile oficiale, mai ales cele legate de custodia copiilor, pe care au decis să o împartă.

FOTO: Northfoto


Citește și:

EXCLUSIV | Un milionar american, însurat și cu 8 copii, s-a îndrăgostit nebunește de o moldoveancă, iar în două luni i-a alimentat contul cu sute de mii de dolari. Fiindcă nu le-au crezut povestea de iubire, autoritățile și o bancă comercială din Brașov au pus sechestru pe banii fetei din Onești