Mergi direct la conținut »
Angelina Jolie, apariție rară pe covorul roșu, alături de copiii ei. Ce mari s-au făcut Zahara, Shiloh, Vivienne și Knox! Galerie foto
5imagini
Muzică și Filme Libertatea > Entertainment > Muzică și Filme > Angelina Jolie, apariție rară pe covorul roșu, alături de copiii ei. Ce mari s-au făcut Zahara, Shiloh, Vivienne și Knox!

Angelina Jolie, apariție rară pe covorul roșu, alături de copiii ei. Ce mari s-au făcut Zahara, Shiloh, Vivienne și Knox!

Angelina Jolie și patru dintre copiii ei au atras atenția pe covorul roșu, la premiera unui film de animație. Cei mai mici dintre membrii familiei actriței par însă extrem de maturi, au remarcat spectatorii și jurnaliștii prezenți la eveniment.

De Mihai Niculescu,

Angelina, împreună cu patru dintre copiii ei, au venit luni la premiera filmului Dumbo. Actrița se pregătește să interpreteze vocea unui personaj într-o altă variantă a acestui film, care va fi realizată spre sfârșitul acestui an.

Actrița de 43 de ani a a venit alături de Zahara Marley (14 ani), Shiloh Nouvel (12 ani) și gemenii Vivienne Marcheline and Knox Leon, (10 ani), toți zâmbind în flash-urile fotografilor, la Teatrul El Căpitan din Los Angeles.

Angelina Jolie a venit îmbrăcată într-o rochie diafană, precum a unei prințese Disney, au remarcat jurnaliștii de la The Mirror, iar cei patru copii au fost îmbrăcați mai lejer.

Copiii mari ai actriței, Pax – 14 ani și Maddox – 17 ani nu au venit la premieră. Actrița împarte custodia acestora cu actorul Brad Pitt, după un proces îndelungat care s-a încheiat în luna decembrie.

Angelina Jolie și Brad Pitt s-au angajat să evite conflictele, să rămână prieteni și să împartă custodia copiilor săi, atât a celor adoptați cât și biologici.

După un lung război, au realizat într-un final că sunt legați unul de altul și ar vrea să ajungă în punctul în care să-și petreacă din nou timpul râzând în compania copiilor” a povestit un apropiat pentru sursa citată.


Citește și: Fiul celui mai bogat om din Asia s-a însurat! Imagini de poveste de la nunta care a adunat toată crema Bollywood-ului


 

Close
Închide
  Close