Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV/Aniversare sumbră pentru Ileana Șipoteanu, la un an de la moartea soțului: ”Afară e furtună, de parcă nu mi-era de ajuns una în suflet”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > EXCLUSIV/Aniversare sumbră pentru Ileana Șipoteanu, la un an de la moartea soțului: ”Afară e furtună, de parcă nu mi-era de ajuns una în suflet”

EXCLUSIV/Aniversare sumbră pentru Ileana Șipoteanu, la un an de la moartea soțului: ”Afară e furtună, de parcă nu mi-era de ajuns una în suflet”

Duminică a fost ziua cântăreței Ileana Sipoteanu. Nu a serbat-o. Dar nu pentru că orașul său, Constanța, a fost lovit de o furtună îngrozitoare. Ci pentru că artista poartă în suflet o furtună mult mai devastatoare: moartea soțului său, compozitorul Dumitru Lupu, ce s-a produs într-un mod șocant, chiar în urmă cu un an, în ziua în care Ileana se pregătea să aniverseze 50 de ani.

De Florian Gheorghe,

Pe 22 iulie 2017, în timp ce admiratorii îi trimiteau zeci de mesaje în care era urată de ziua sa, omul datorită căruia solista a fost primită mereu cu aplauze și care i-a încredințat cele mai frumoase compoziții ale sale, Dumitru Lupu s-a stins din viață, la 65 de ani, în urma unui stop cardiac.

Ileana Șipoteanu la exact un an de la moartea soțului său, Dumitru Lupu: ”Afară e furtuna, de parcă nu mi-era de ajuns una în suflet”

Fire sensibilă, Ileana Sipoteanu a rămas profund marcată de tragedia ce i-a îndoliat viața, pierderea tatălui copilului său, dar și cel care a vindecat-o de șocul pe care solista l-a trăit în zilele Revoluției, când rafalele trase pe străzile din centrul Bucureștiului, schimburi de focuri la care a fost martoră fără voia sa, au lăsat-o fără voce aproape un an.

De atâta nebunie, cu atâtea mesaje de ziua mea, a început și furtuna, de parcă nu mi-era de ajuns una în suflet, a remarcat cu tristețe artista.

Sâmbătă, tot la Constanța cu o zi înaintea împlinirii a un an de la trecerea în neființă a lui Dumitru Lupu, Ileana Șipoteanu a organizat o pomană pentru cel ce i-a fost soț (în toamna anului acesta cei doi ar fi împlinit un sfert de veac de la căsătoria lor) și a invitat mai mulți artiști.

În urmă cu 31 de ani, Ileana Șipoteanu și-a făcut debutul cu șlagărul ”Ce mult te-am iubit”, o melodie de despărțire, compusă de Dumitru Lupu, care, culmea, a unit-o pe vedeta Epocii de Aur de compozitor.

CITESTE SI: EXCLUSIV/ Doru Octavian Dumitru, glume pe litoral, la o terasă cu grătar

Close
Închide
  Close