MENIU CAUTĂ
18 Sep. 2014 11:43 , de Madalina Ciodaru Burada

Anna Lesko şi fiul ei, în CEA MAI TARE IPOSTAZĂ DE PÂNĂ ACUM | FOTO ÎN ARTICOL

Distribuie

Cântăreaţa nu ratează nici o ocazie să publice imagini de vis cu micul Adam, iar astăzi mămica lui a postat o nouă fotografie cu el. De această dată, cei doi sunt în baie şi se joacă, râzând cu gura până la urechi. „Mă distrez de minune cu mămica mea!:))”, a scris Anna Lesko în numele fiului ei.
Admiratorii au copleşit-o pe artistă cu Like-uri şi comentarii admirative. Fotografia a strâns peste 30.000 de Like-uri şi zeci de comentarii, la ceva ore după ce a fost postată.
De aproape 6 luni, de când a devenit mămică, Anna Lesko simte din plin această experienţă. Artista a refuzat din start să angajeze o bonă care să o ajute cu creşterea bebeluşului, preferând să-şi împartă responsabilităţile doar cu iubitul său, Adrian Neniţă. Astfel, amândoi schimbă scutece şi îi fac zilnic băiţă micuţului lor. În ciuda faptului că riscă să nu se mai poată mândri, pe viitor, cu nişte sâni frumoşi, basarabeanca îşi alăptează bebeluşul, iar atunci când este plecată la concerte, se mulge şi îi lasă pregătite biberoanele în frigider.
 
 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Uranissima. Previziuni Săgetător pentru săptămâna 18-24 februarie 2019
Comentarii