Mergi direct la conținut »
Annes, cadou muzical pentru fani înainte de Crăciun. "Cearta îndrăgostiților să fie un nou început al iubirii" Galerie foto
3imagini
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Annes, cadou muzical pentru fani înainte de Crăciun. "Cearta îndrăgostiților să fie un nou început al iubirii"

Annes, cadou muzical pentru fani înainte de Crăciun. „Cearta îndrăgostiților să fie un nou început al iubirii”

Annes vine cu un cadou muzical, în pragul sărbătorilor de iarnă, chiar dacă titlul ne poate pune un pic pe gânduri. Artista lansează noul ei single, "Nu-i OK", piesă care va fi inclusă pe cel de-al patrulea album semnat Annes.

 

După două colaborări reușite, „Ți-ai dorit alta” feat. Jerry Co. și „Arde” feat. Balkan, Annes revine cu o nouă piesă pe care a compus-o împreună cu Acxel, Mihai Grecan și Hellen în studioul Red Clover.

Videoclipul s-a filmat în această toamnă, în două locații frumoase din România, pe plaja pustie din comună Corbu, Constanța, și la Cheile Dobrogei.

„Ador marea în toate anotimpurile, în mod special toamna și iarna, când este singură în imensitatea ei… Cred că ne-a încadrat minunat povestea piesei”, a spus artista.

Annes compune (împreună cu Hellen) versurile acestei piese ce spune o poveste de iubire care nu mai este la început și se află în impas…

„Ne plac începuturile pentru că ne dau curaj și senzația că totul e posibil, că nimic nu te poate opri din avântarea aceea minunată. Dar cu trecerea timpului, în experiența vieții, iubirea devine reflexivă întotdeauna, iar mintea noastră o transformă în fiecare clipă, se schimbă asemenea unei flori care își pierde parfumul și petalele una câte una…

Putem accepta transformarea naturală a tot ceea ce ne înconjoară inclusiv a dragostei însă “Nu-i OK” să lăsăm să se așeze praful peste sentimente, să nu încercăm să recreem momente frumoase sau să nu acordăm timp relației.

“Nu-i OK” să credem că, putem primi la nesfârșit energia persoanei iubite fără să dorim și noi la rândul nostru.

Și totuși…iubirea poate fi salvată, iar cearta îndrăgostiților să fie un nou început al dragostei”, adaugă artista.

Și Roxana Nemeș a lansat o melodie de dragoste în prag de sărbători. „E o piesă în care îmi cânt iubirea!”

Close
Închide
  Close