Mergi direct la conținut »
Antonia și Alex Velea au impresionat-o pe Iulia Albu. "Cel mai bine îmbrăcat cuplu"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Antonia și Alex Velea au impresionat-o pe Iulia Albu. "Cel mai bine îmbrăcat cuplu"

Antonia și Alex Velea au impresionat-o pe Iulia Albu. „Cel mai bine îmbrăcat cuplu”

Antonia și Alex Velea au făcut senzație la petrecerea Viva care a avut loc miercuri seară în Capitală. Fashion-editorul Iulia Albu a fost impresionată de ținutele afișate de cei doi.

De Dana Aramă,

Antonia și Alex Velea s-au numărat printre vedetele din showbiz-ul românesc care au fost ptrezente la Viva Party 2019. Pentru eveniment, cântăreața a ales o rochie argintie, scurtă, în timp ce Alex Velea a purtat sacou și o pereche de pantaloni scurți și largi.

Apariția celor doi artiști a impresionat-o foarte mult pe Iulia Albu. Fadshion-editorul a afirmat, pe blogul ei, că Antonia și Alex Velea au fost cel mai bine îmbrăcat cuplu.

„Toți ochii pe Vel(e)a

Mi-au plăcut extrem de mult ținutele Antoniei și lui Alex Velea. Revirimentul stilistic al lui Alex este notabil, iar faptul că Antonia a abordat o ținută mai degrabă girlish decât glamour a complimentat perfect ținuta partenerului. Șosetele lui Alex au fost extrem de bine alese, iar posingul impecabil. BEST DRESSED COUPLE WOW”, a scris Iulia Albu pe blogul ei.


Citește și:

Referendum 2019 pentru justiție. Unde poți vota și care sunt procedurile pentru votul din 26 mai

Close
Închide
  Close