Mergi direct la conținut »
Antonia și Alex Velea, la Viva Party 2019. "Așa fustă frumoasă, Velea?"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Antonia și Alex Velea, la Viva Party 2019. "Așa fustă frumoasă, Velea?"

Antonia și Alex Velea, la Viva Party 2019. „Așa fustă frumoasă, Velea?”

Antonia și Alex Velea au fost prezenți la Viva Party 2019. Cei doi au uimit cu ținutele alese pentru eveniment.

De Dana Aramă,

Antonia și partenerul ei de viață, Alex Velea, s-au numărat printre vedetele din showbiz-ul românesc care au fost prezente la petrecerea Viva 2019.

Cei doi au postat, pe o rețea de socializare, o fotografie de la Viva Paty 2019. Pentru eveniment, cântăreața a ales o rochie argintie, scurtă, în timp ce Alex velea a doptat o ținută cu care și-a uimit fanii. Acesta a purtat sacou și o pereche de pantaloni scurți, largi, care multora li s-a părut a fi fustă.

„Așa fustă frumoasă, Velea?”, a comentat un internaut.

„Moartea stilului masculin în 3,2 1…”, „Sunteți frumos îmbrăcați”, „Frumoasă rochie, Alex…”, „Photoshop, Velea mărit”, „Ceva nu e în regulă. Așa e când ai prea mulți bani, pui toate c… pe tine”, „cam excentric stilul tău, Alex, dar dacă crezi că asta te reprezintă e ok…”, au comentat alții.

Antonia este considerată una dintre cele mai frumoase femei din România. Antonia a trăit o perioadă în America. A devenit cunoscută ca model, după care s-a dedicat unei cariere muzicale. Artista formează un cuplu cu Alex Velea de mai mulți ani. Din povestea lor de iubire s-au născut doi băieți: Dominic și AkimAntonia mai are o fiică, Maya, din mariajul cu Vincenzo Castellano.


Citește și:

Vicepremierul Viorel Ştefan a fost numit membru al Curţii de Conturi Europene, o funcție cu salariu brut de 22.000 de euro, dar pentru care nu are experiență

Close
Închide
  Close