Mergi direct la conținut »
Anunțul făcut de Maria Constantin la început de an. Fanii au încurajat-o
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Anunțul făcut de Maria Constantin la început de an. Fanii au încurajat-o

Dacă majoritatea artiștilor aleg să plece în vacanță în luna ianuarie, după ce termină maratonul de concerte, nu este și cazul Mariei Constantin, care în această perioadă se pregătește pentru...examene.

Maria Constantin este studentă la Conservator, iar cum luna ianuarie este dedicată sesiunii, “2019 începe cu … facultate și examene?”,  a scris Maria Constantin  pe contul de socializare.

Despre cântăreața de muzică populară Maria Constantin s-a spus că ar avea o relație cu fotbalistul Dacian Varga, împreună cu care s-a afișat în luna octombrie la o nuntă, ținându-se de mână. Se pare că povestea de dragoste este cât se poate de serioasă, dat find că artista s-ar fi mutat deja cu Dacian Varga .

„Maria şi Dacian sunt împreună de puţin timp, dar deja s-au mutat împreună. El stă în Dorobanţi, iar Maria poate fi văzută destul de des în zona aceea acum. Ea nu vrea să facă declaraţii despre iubit, pe motiv că e viaţa ei privată şi vrea să stea departe de presă de această dată”, au declarat surse din anturajul celor doi, la sfârșitul anului trecut, pentru Click.ro.

Citește și

GALERIE FOTO | Cele mai îndrăznețe ținute de la Globurile de Aur 2019. Vedetele au impresionat pe covorul roșu

Close
Închide
  Close