Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV. ”Căpitanul Mihai Mărgineanu vă urează un zbor plăcut!”. Ardiles și Mihai Sturzu (ex Hi-Q) au devenit piloți pentru aeronave de pasageri
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > EXCLUSIV. ”Căpitanul Mihai Mărgineanu vă urează un zbor plăcut!”. Ardiles și Mihai Sturzu (ex Hi-Q) au devenit piloți pentru aeronave de pasageri

EXCLUSIV. ”Căpitanul Mihai Mărgineanu vă urează un zbor plăcut!”. Ardiles și Mihai Sturzu (ex Hi-Q) au devenit piloți pentru aeronave de pasageri

Ce au în comun Mihai Mărgineanu și Mihai Sturzu în afară de prenume? Cei doi și-au scos din repertorii uzualul îndemn folosit de artiști -”Toată lumea sare acum cu mine” - căci au obținut licențele de transport comercial pe avioane de pasageri.

De Florian Gheorghe,

Atât fostul moderator de televiziune, cântăreț și politican Mihai Sturzu, dar și inginerul solist Mihai Mărgineanu (a absolvit Academia Română de Management și Universitatea Tehnică de Construcții, Facultatea de Instalații) dețineau de patru ani licențe de zbor pentru aparate de zbor ușoare, primul l-a obținut la Ghimbav, iar cel de-al doilea, pe Aerodromul de la Tuzla.

Cursurile la Școala Superioară de Aviație Civilă nu au fost deloc ușoare și au reprezentat pentru fiecare pilot mult antrenament și studiu și costuri de aproape 44.000 euro de fiecare.

Ardiles și Mihai Sturzu (ex Hi-Q) au devenit piloți pentru aeronave de pasageri

Șansa unei eventuale reprofilări profesionale a celor doi este destul de ridicată și probabilitatea ca viitorii căpitani să vă salute în nori este destul de mare în viitorii ani, dacă lucrurile nu vor merge atât de bine nici cu muzica, în cazul lui Mărgineanu, autorul succesului ”Aviația (Dă senzația/Și te îndeamnă să iubești)”, și al fostului deputat PSD Mihai Sturzu.

Ardiles din îndrăgitul serial ”Las Fierbinți”(PRO TV) și-a cumpărat în urmă cu trei ani propriul avion ”Mărgineanu Air Force 1”, un Cesena de 4 locuri.


Patronul lui Dinamo, Ionuț Negoiță, a fost executat silit pentru o datorie de peste un milion de euro

Close
Închide
  Close