Mergi direct la conținut »
Aris Negoiță, care a primit Golden Buzz de la Pavel Bartoș și Smiley la Românii au talent, i-a fermecat pe toți în finală | FOTO & VIDEO Galerie foto
8imagini
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Aris Negoiță, care a primit Golden Buzz de la Pavel Bartoș și Smiley la Românii au talent, i-a fermecat pe toți în finală | FOTO & VIDEO

Aris Negoiță, supranumit Mowgli de România, a fermecat publicul în finala Românii au talent, care a avut loc vineri seară, 31 mai 2019.

De Dana Aramă,

Aris Negoiță, care a primit Golden Buzz de la Pavel Bartoș și de la Smiley la Românii au talent, de la Pro TV, a dansat impecabil în finala show-ului.

„Eu, un copil de opt ani am ajuns în finală. Nu pot să spun decât mulțumesc Doamne. Îmi place că mă recunosc oamenii, mă simt ca un artist. Îmi place, fac poze cu oamenii ca să mă voteze. Dacă aș reuși să câștig aș cumpăra o casă pentru noi cu familia. Acum toți trei dormim în același pat, în aceeași cameră”, a declarat Aris Negoiță înainte de show.

„Aris, te iau la mine acasă, îți cedez dormitorul meu. Dorm eu pe canapea sau pe preș”, i-a spus Andi Moisescu lui Aris după încheierea prestației.

„Poți veni la mine, Aris„, a spus și Andra.

„E uimitor… La vârsta lui nu dansam. Ai mulți pași înainte. Este fascinant ce simț ritmic ai. E incredibil cum reușești să asculți muzica, să o anticipezi și să îți folosești corpul”, a comentat și Mihai Petre.


Citește și:

ALDE s-a retras din familia europeană. Renate Weber: „Picătura care a umplut paharul a fost prezența lui Guy Verhofstadt la mitingul Alianței USR-PLUS”

Close
Închide
  Close