Mergi direct la conținut »
Artista de muzică populară, în vizită la fiica și ginerele său. “Am slăbit în America“
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Artista de muzică populară, în vizită la fiica și ginerele său. “Am slăbit în America“

Artista de muzică populară, în vizită la fiica și ginerele său. “Am slăbit în America“

Artista de muzică populară, în vizită la fiica și ginerele său, care locuiesc în America. Vedeta a povestit în cadrul emisiunii lui Cristi Brancu, despre experiența trăită departe de România.

Am făcut multe lucruri frumoase, am fost în Colorado, am fost în Grădina Zeilor, la muzeul Chicago. Să spun adevărul, doar plaja din Florida mi-a plăcut. Măncam mai mult mâncare mexicană, fructe, salate, a fost mult lux. Femeile din America, la restaurante mergeau doar cu rochii lungi. Mie mâncarea nu mi-a plăcut deloc. Am cumpărat mâncare de la supermarket și am făcut varză a la Cluj. Am slăbit în America, nu-mi plăcea mâncarea. Nu mi-au plăcut nici americanii, că-s grași”, a povestit Saveta Bogdan.

„N-a întârziat avionul, dar era aglomerat la control și a trecut perioda de check-in, mi-au schimbat biletul , dar a întârziat avionul, a mai spus interpreta de muzică populară.

Citește și

SUPER EXCLUSIVITATE/ Primele imagini cu Elena Udrea gravidă în 7 luni. Avem fotografiile și dovezile pe care le vâna toată lumea!

Close
Închide
  Close