MENIU CAUTĂ
28 Mai. 2012 09:15

Asta ar fi BOMBA ANULUI! Ashton Kutcher s-a împăcat cu Demi Moore, tună presa internaţională

Distribuie

Cotidianul Sunday Mirror scrie că cei doi au mers îmrepună ca un cuplu la ziua de naştere a lui Kaballah Rabbi Yehuda Berg, cel care i-a cununat în 2005. Se pare că cei doi s-au purtat foarte afectuos unul cu celălalt la petrecerea respectivă şi chiar păreau că au trecut peste probleme.

„Ashton a ţinut în toiul petrecerii un discurs cu ochii în lacrimi în care spunea că a făcut foarte multe greşeli în ultimul an. În tot acest timp, Demi privea înmărmurită”, a povestit o sursă apropiată cuplului. Şi actriţa a ţinut un speech în care a vorbit despre familie si despre oamenii pe care îi iubeşte şi îi vrea în viaţa sa.

Imediat după petrecere, Demi Moore a postat pe Twitter un vers de-al cântăreţului Wiz Khalifa: „We all make mistakes. Dont let that be the reason you give up on somebody” („Toţi facem greşeli. Să nu fii motivul pentru care să renunţi la cineva”).
Aceasta nu este prima întâlnire dintre cei doi după separare. Conform presei de peste Ocean, Ashton şi Demi s-ar mai fi văzut şi în urmă cu câteva zile în secret.
Citeşte şi: „Demi îl bombardează pe Ashton cu poze nud?”

Sursă: mirror.co.uk

Comentarii