Mergi direct la conținut »
Ăsta da curaj. Andreea Tonciu, în costum de baie la două săptămâni de când a născut
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Ăsta da curaj. Andreea Tonciu, în costum de baie la două săptămâni de când a născut

Ăsta da curaj. Andreea Tonciu, în costum de baie la două săptămâni de când a născut

Andreea Tonciu a născut la începutul acestei luni, o fetiţă perfect sănătoasă, după o sarcină ce i-a creat mari probleme. Deşi e proaspătă mămică, bruneta a avut curajul de a se afişa în faţa tuturor, în costum de baie, şi nu a făcut rău deloc, pentru că vedeta a revenit deja la silueta pe care o avea înainte de a rămâne gravidă.

De Livia Lixandru,

În urmă cu puţin timp, Andreea  a postat o fotografie în care apare alături de naşa ei, Anamaria Prodan în zona lacului Snagov. Chiar dacă a ales un cotum dintr-o singură piesă, silueta brunetei este de admirat şi pare că se reface foarte repede după naştere.

andreeatonciu

Pe 8 iunie Andreea Tonciu a născut o fetiţă căreia i-au pus numele Rebecca. Ultima săptămână de sarcină a fost una extrem de grea pentru Andreea Tonciu. Bruneta a stat numai în pat, la sfaturile medicului, pentru a nu exista probleme. Fosta asistentă tv a făcut dezvăluiri emoționante, de curând, precizând de ce nu poate naște natural, deși și-ar fi dorit asta.

Andreea Tonciu s-a căsătorit în luna februarie, iar nași i-au fost Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf.

Close
Închide
  Close