Mergi direct la conținut »
Astăzi este ziua Nicoletei Luciu. "Mulțumesc celor care m-ați suportat"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Astăzi este ziua Nicoletei Luciu. "Mulțumesc celor care m-ați suportat"

Astăzi este ziua Nicoletei Luciu. „Mulțumesc celor care m-ați suportat”

Nicoleta Luciu împlinește astăzi 37 de ani. Vedeta a postat un mesaj pe contul de socializare, prin care le mulțumește tuturor celor care ce  i-au fost alături în toți anii. Vedeta are patru copii și este o mamă și o soție împlinită.

De Livia Lixandru,

Nicoleta Luciu le-a transmis celor dragi un mesaj emoționant. „Acum 37 de ani s a născut cel gălăgios și energic copil, EU! Mulțumesc tuturor celor care m -ați suportat în acești ani: părintilor, fraților, prietenilor și acum soțului meu și copiiilor mei. VĂ IUBESC!”, a scris Nicoleta Luciu în dreptul fotografiei postate pe Facebook.

Nicoleta Luciu trage cot la cot cu bona

Viața într-o familie numeroasă este frumoasă, dar presupune și o dexteritate, pe care bruneta a căpătat-o în timp. Luciu a ajuns să aplice diverse tactici, pentru ca totul să decurgă conform planului. “Când pleci cu patru copiii după tine, trebuie să și gătești în fiecare zi, pentru că mâncarea se strică repede. Am bonă, dar cât să tragi și de fata aceea? Are 20 de ani, lucrurile le facem împreună. Una îmbracă doi copii, alta doi, ne punem la masă, una pune farfuriile, alta aduce din frigider, alta face ceva pe aragaz, totul e la foc automat. Sunt și un pic tiran pe acolo, pentru ca lucrurile să decurgă normal mai trebuie să fii un pic mai drastică, un pic mai hitleristă”, a declarat recent Nicoleta Luciu, pentru Libertatea. Deși mulți își imaginează că bruneta duce o viață de huzur ca soție de afacerist, în realitate bruneta muncește cot la cot cu angajata ei. Preocupată de confortul lui Zsolt Jr și al tripleților Kim, Karoly și Kevin, Nicoleta Luciu atinge în vacanțe nivelul maxim de epuizare.

 
 
Close
Close
Închide